Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ....


Προσθήκη λεζάντας
"Με απλή υπεύθυνη δήλωση πως δεν έχουν κορονοϊό θα έρχονται στην χώρα μας οι ξένοι τουρίστες. Κοίτα να δεις που τόσο καιρό τόσοι επιστήμονες ερευνούν για θεραπείες, εμβόλια, τρόπους προστασίας από την πανδημία και τελικά η λύση ήταν τα ΚΕΠ". 
Με αυτή την ατάκα χλεύασε χρήστης του διαδικτύου τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την   συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Bild».

«Σκοπεύουμε να ανοίξουμε την τουριστική δραστηριότητα για τις χώρες που έχουν παρόμοια επιδημιολογικά δεδομένα με την Ελλάδα Η Γερμανία θα περιλαμβάνεται σ’ αυτές με βάση τα δεδομένα που έχουμε δει έως τώρα και, βεβαίως,

οι Γερμανοί τουρίστες θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα .. δεν θα εξετάζονται υποχρεωτικά όλοι οι αφιχθέντες στη χώρα μας, αλλά θα γίνονται δειγματοληπτικά τεστ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους του Γερμανικού εντύπου.

Απόλυτα λογικές για το οπτικό πεδίο του Μητσοτάκη, οι παραπάνω τοποθετήσεις. Δεν είναι δυνατόν να απευθύνει πρόσκληση για να ρθουν οι τουρίστες στην χώρα μας και να τους πει ότι θα πρέπει να στηθούν κάποιες ώρες σε ουρά στο αεροδρόμιο για να κάνουν τεστ και αν χρειαστεί να μπουν για 14 μέρες στην καραντίνα ...

Τώρα ορισμένοι απ' αυτούς, αν μαζί με τις αποσκευές τους, κουβαλάνε και τον ιό, και τον μεταδώσουν μαζικά στους συμπολίτες μας, αυτό εντάσσεται στο ... επιχειρηματικό ρίσκο.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, μας ενημερώνει για το ενδεχόμενο να έχουμε νέο κύμα της πανδημίας και για .... "να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας", που θα 'λεγε και ο Αδωνις. 


tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: