Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

«ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!» Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 
ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑ...
«Περίεργες συμπτώσεις» συμβαίνουν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvxs.gr. Οι  συμπτώσεις αυτές συνοδεύουν την ανάθεση της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πανδημία, ύψους 35.000 ευρώ, στην εταιρία YELLOW TOOLBOX, η οποία συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη.

Ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός υπογράφει τη σχετική σύμβαση στις 28-4 με την εταιρία «THE YELLOW TOOLBOX ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης αφορά στην εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης, και αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού COVID-19».
Τη σύμβαση υπογράφει η Νάνσυ Σουρμπάτη,

 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω εταιρίας δημοσίων σχέσεων. Η Νάνσυ Σουρμπάτη όμως είναι επίσης Αντιπρόεδρος στην εταιρία δημοσίων σχέσεων AIA RELATE, με Πρόεδρο την Αλεξία Μπακογιάννη που έχει κοινή έδρα στην οδό Ακαδημίας 4, στην Αθήνα.

Οι συμπτώσεις είναι πολύ περισσότερες καθώς οι δύο εταιρίες, που έχουν το ίδιο αντικείμενο, μοιάζουν «αυτοκόλλητες». Από την ίδρυσή τους στεγάζονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 33, στη συνέχεια, μετακομίζουν ταυτόχρονα το 2013, στην οδό Δ. Αρεοπαγίτου 3 και πλέον συστεγάζονται επίσης στην οδό Ακαδημίας 4.

Στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρίας YELLOW TOOLBOX που ιδρύεται το 2010 μετέχουν ο Κώστας Μπακογιάννης ως Πρόεδρος, η Νάνσυ Σουρμπάτη ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ενώ στο πρώτο ΔΣ της εταιρίας AIA RELATE που ιδρύεται το 2006, μετέχουν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης και η… Νάνσυ Σουρμπάτη. Στις δύο εταιρίες εναλλάσσονται και άλλα πρόσωπα ως μέλη του Δ.Σ. ενώ εμφανίζουν τον ίδιο συμβολαιογράφο, τους ίδιους οικονομικούς ελεγκτές. Άγνωστη παραμένει η μετοχική τους σύνθεση.


Ο περιφερειάρχης Φ Σπανός (που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κ. Μπακογιάννη για τη θέση αυτή καθώς είχε διατελέσει πολύ στενός συνεργάτης του) ανέθεσε λοιπόν απευθείας την εκστρατεία επικοινωνίας για την πανδημία σε εταιρία, της οποίας πρώτος πρόεδρος ήταν ο προκάτοχός του και σήμερα είναι πρόεδρος η αντιπρόεδρος της εταιρείας της Αλεξίας Μπακογιάννη... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΓΚΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ???