Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΠΕΘΑΝΕ Ο Κ. ΚΟΥΛΟΥΒΑΤΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ-Η “ΚΑΤΑΡΑ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του τουρισμού η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, σε ηλικία 62 ετών.

Πρόκειται για τον τελευταίο γόνο της οικογένειας του Χρήστου και της Αμαλίας Κουλουβάτου, που είχε ιδρύσει τα ξενοδοχεία «Αμαλία» σε Σύνταγμα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Πρέβεζα, Καλαμπάκα και Δελφούς.

Η «κατάρα» της οικογένειας

Πριν από την απώλεια του Κ. Κουλουβάτου, είχαν προηγηθεί οι θάνατοι των άλλων δύο αδελφών του.

Ο Θοδωρής έπεσε σε κώμα λόγω τροφής που έλαβε το 2001, και «έφυγε» το 2015. Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1991, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Από θλίψη για τον θάνατό τους είχε φύγει και η μητέρα τους,

Αμαλία.

Θεοχάρης: Ανθρωπος βαθιά συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, ανέφερε:

«Το άκουσμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου προκάλεσε σε όλους μας μεγάλη θλίψη. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που αφήνει σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη. Η οικογένειά του συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, έχοντας ιδρύσει τα εμβληματικά ξενοδοχεία ”ΑΜΑΛΙΑ” σε ιστορικές και τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπως το Σύνταγμα, το Ναύπλιο, η Ολυμπία, η Πρέβεζα, η Καλαμπάκα και οι Δελφοί. Ξενοδοχεία που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες, διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό και συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω ποιοτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του στον Τουρισμό και στη χώρα συνολικά. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΣΕΤΕ

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου εξέφρασε και το ΣΕΤΕ σε ανακοίνωσή του.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων ”Αμαλία”, που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: