Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΏΝ ΦΩΚΙΔΑΣ

                                                       ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στην Φωκίδα για τους πλημμυροπαθείς του Νομού Καρδίτσας

Οι πρόσφατες πλημμύρες στον νομό Καρδίτσας δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα που για να αντιμετωπιστούν χρειάστηκε η βοήθεια του συνάνθρωπου . Τα αιτήματά των φορέων της περιοχής της Καρδίτσας ευαισθητοποίησαν και την κοινωνία της Φωκίδας.   Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φωκίδαςανταποκρινόμενος στην ανάγκη της τοπικής κοινωνίας να εκφράσει την συμπαράστασή της, οργάνωσε την συγκέντρωση και την αποστολή άμεσης βοήθειας στους πληγέντες. 

Στην ανοικτή πρόσκληση βοήθειας που απεύθυνε, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα,  βρέθηκε μαζί  με την Τοπική Διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , τις ενορίες της Ευαγγελίστριας και της Μεταμόρφωσης του Σωρήρος στην Ιτέα  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολοφώνα.  

 

  


Τα εφόδια έπρεπε να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου κατά την οποία ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Τσιάμης Απόστολος παρέδωσε βοήθεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος ευχαρίστησε τον Σύλλογο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βάσω Ξηροφώτου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.


Την Τετάρτη 7-10-2020 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Θεσσαλών Φωκίδας αποτελούμενη από την πρόεδρο  Νικολέτα Παπαδοπούλου και τον Ταμία Αθανάσιο Χανιώτη μετέβη στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι, μαζί με τον Πρόεδρο και τον Αναπλ. Γραμματέα της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Γιάννη Λαμπαδάρη και  Βελέντζα Γεώργιο.

Στην Καρδίτσα παραδόθηκαν είδη στην Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για να χρησιμοποιηθούν στις δράσεις της για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής . Εκεί περίμενε ο πρόεδρος κ. Ζαρχανης Γεώργιος που μας ευχαρίστησε,  και το δημοσιοποίησε στην σελίδα της 

Στο Μουζάκι μας περίμενε ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μουζακίου κ. Ζαρνακουπης Νικόλαος όπου και παραδώσαμε τα εφόδια.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και πολλές φορές έδωσαν από το υστέρημά τους, δίνοντας στην λέξη συνάνθρωπος το πραγματικό της νόημα.   Η Φωκίδα και η Καρδίτσα ήρθαν πιο κοντά μέσα από αυτήν την δράση ανοίγοντας δεσμούς που θα δώσουν περισσότερους καρπούς στο μέλλον.

Ευχαριστούμε επίσης για την συνεργασία την Τοπική Διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολοφώνα, τις ενορίες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας και του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιτέα, το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», στην Ιτέα για την προσφορά δωροεπιταγών, το Σούπερ Μάρκετ «Βορριάς» στην Κίρρα καθώς επίσης και την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων κ. Ντρισμπιώτη στην Ιτέα για την παραχώρηση οχήματος για την μεταφορά της βοήθειας.Τέλος Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ της Φωκίδας για την δημοσιοποίηση της καμπάνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: