Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...


Σπυρος Καμπιωτης 

Μ π ρ ά β ο  βρε Κωστάκη.
Έτσι να δίνεις το καλό παράδειγμα.
Όμως βρε παιδί μου όταν πας την επόμενη φορά για την 2η δόση, πες στην νοσοκόμα να βάλει τα γαντάκια της και βεβαίως πες της να βγάζει και το καπάκι από την σύριγγα έτσι?
Μη σε πιάνουν και ...Κώτσο, αυριανό ηγέτη.
Διόρθωση. Πράγματι τελικά φαίνεται πως το παλικάρι τρυπήθηκε πραγματικά (βλέπετε? εγώ αναγνωρίζω το λάθος μου). Και τρυπήθηκε με σύριγγα ινσουλίνης. Το ερώτημα λοιπόν που διαμορφώνεται είναι, γιατί με τέτοια σύριγγα?

Elena Milioti 
Βασικα μαθηματα συριγγων λοιπον και βελόνων. Γιατι εκει, φτάσαμε.
Ρε μην ειστε αφελείς και ευπιστοι. Ρωτηστε πρωτα καναν ανθρωπο που ξερει.
Αναλογως της διαμετρου της βελονας που θελεις να χρησιμοποιησεις αλλαζει το χρωμα του πλαστικου που φερει τη βελονα και κουμπωνει πανω στη συριγγα με το εμβολο.
Δεν ειναι καπακι λοιπον αυτο που φαινεται. Ασε που το καπακι δεν εχει χρωμα!!
Μια χαρά εμβολιασμό δειχνει η φωτογραφία λοιπόν.
Καθεστε και αναπαράγετε τετοιες βλακείες οτι ταχα ειναι στημενη η φωτο γιατι εχει το καπακι λεει η συριγγα. Κόφτε το γιατι γελαει ο κοσμος και αυτοι που υποτιθεται οτι χτυπατε και κανουν παρτι οι αντιεμβολιαστες.


Vicky Stefanidou 
Μπορεί να γίνει και με σύριγγα ινσουλίνης. Δεν είναι αυτό πρόβλημα. Και χωρίς γάντια μπορεί να γίνει αν έχει απολυμάνει τα χέρια πριν και μετά τον εμβολιασμό.

Giannis Fotiadis
Εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με "Άστρα ζένεκα"........εμ δεν έβγαλε το καπάκι απο την σύριγγα η νοσοκόμα, εμ δεν φοράει κάν γάντια προστασίας........ μιλάμε όλοι οι πολιτικοί και διανοούμενοι, ούτε θέατρο δεν ξέρουν να παίζουν σωστά........ κανένας απο τους πολιτικούς δεν έκανε εμβόλιο, όλα είναι σκηνοθετημένα,για να μας πείσουν να πάμε να κάνουμε τα αναξιόπιστα εμβόλια.


Anymerosi 
Ο Μπακογιάννης κάνει το πρώτο εμβόλιο στον κόσμο που χορηγείται με το καπάκι στην βελόνα και από νοσηλεύτρια που δεν φοράει γάντια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!