Κυριακή 16 Μαΐου 2021

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ...»

Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης 
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ. 

Καλό είναι να το θυμάσθε. Οι πρώτοι που μπορεί να την πατήσουν είναι οι υγειονομικοί. Οι θρομβώσεις είναι παρενέργεια των εμβολίων και μπορεί να προκύψουν σε διάφορα σημεία του καρδιαγγειακού συστήματος και κατά περίπτωση.
Εχει καταντήσει ανέκδοτο το ασυσχέτιστο θρομβώσεων και εμβολίων απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αλλο να λέμε επίσης έχουμε παρενέργειες απο φάρμακα και άλλο να λέμε θανατηφόρες παρενέργειες απο φάρμακα. Σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση πρέπει να τα σταματάει με προτροπή του EMA.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς εμβόλια με τις περισσότερες καταγεγραμμένες παρανέργειες και θανάτους αντί άλλων με τις λιγότερες. Βάζεις σε κίνδυνο τον κόσμο. Λυπάμαι που τέτοια θέματα περνάνε απαρατήρητα απο τα ΜΜΕ του Μωυσή,
Οι μάσκες επιβάλλονται για να περιορίζουν τη διάδοση του ιικού φορτίου και δεν έχουν παρενέργειες. Το ιικό φορτίο σε ένα εν δυνάμει ασθενή αυξάνει αν συναντήσει πολλές πηγές ιικου φορτίου.
Οταν επιστρέφετε στο σπίτι σας, να φυσάτε τη μύτη σας και να πλένετε τα χέρια σας.
Να απαιτείτε ιατρικό έλεγχο πριν κάνετε το εμβόλιο, για να ζητάτε αποζημιώσεις αν κάτι πάει στραβά και ανεξάρτητα τι υπογράφετε. Η εξαπάτηση δεν καλύπτεται και ιδιαίτερα αν οδηγεί σε θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: