Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Οι φωτιές και οι πλημμύρες στην Εύβοια έρχονται και ξανάρχονται. Τα παχιά λόγια μετά εορτής το ίδιο. Όλοι οι υπεύθυνοι του κρατικού μηχανισμού Δήμοι-Περιφέρεια-Κυβέρνηση πριν το έγκλημα δηλώνουν πανέτοιμοι και μετά δεν ξέρουν δεν είδαν, τους φταίει ο καιρός! Την επόμενη μέρα μάλλιστα, αν πάνω στα αποκαΐδια και τις λάσπες μπορούν να γίνουν μπίζνες με "μεγαλοεπενδυτές" οι επιχορηγήσεις, τους δίνονται βροχή. Αν όχι, βλέπουμε, όπως και με τις πλημμύρες του Λήλαντα και του Μεσσάπιου, ένα χρόνο μετά να μην έχει γίνει ούτε μισό αντιπλημμυρικό έργο και αποζημιώσεις να δίνονται με το σταγονόμετρο.  

     Ο λαός της περιοχής μας και οι συνάδελφοι μουσικοί ανάμεσα του έχουμε βρεθεί θύματα αυτής της κατάστασης. Μόνος δρόμος για εμάς είναι η αλληλεγγύη κι η διεκδίκηση, 

 

Οι Β.Ευβοιώτες πυρόπληκτοι δεν πρέπει να αφήσουν τον τόπο τους!

  • Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα, του σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών Δασεργατών Εύβοιας, του Αγροτικού Συλλόγου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και των Επιτροπών Αγώνα Πυρόπληκτων για 100% αποζημιώσεις, έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής αντιπυρικής προστασίας.
  • Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο Σάββατο 21/8 στις 19:00 στον κόμβο της Στροφυλιάς. Το σωματείο μας θα συμβάλει στην κινητοποίηση και με ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα. 

*Για διευκόλυνση θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Βούρκο στις 17:00. Δηλώσεις συμμετοχής 6976835185, 6988632467

Δεν υπάρχουν σχόλια: