Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ- Η Δ.Ε.Υ.Α. - ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!

Δελτίο Τύπου Ανανεωτικής Δύναμης

Η Δ.Ε.Υ.Α. τελικά είναι χρήσιμη για τα ρουσφέτια!

 

Παρά τις υποσχέσεις του κυρίου Ταγκαλή το 2019, όταν διαβεβαίωνε με κάθε επισημότητα ότι θα έκλεινε την “προβληματική” δημοτική εταιρεία, τελικά έγινε το ακριβώς αντίθετο!

Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί μιας και σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμη ως μηχανισμός ρουσφετολογικών προσλήψεων.  Αυτό αποδεικνύει και η πρόσληψη του πρώην αντιδημάρχου της Δ.Ε. Παρνασσού και πρώην Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α., αλλά αποτυχόντα να εκλεγεί στην εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Οκτωβρίου.

Τι και εάν υπάρχει έμμισθη θέση προέδρου διοικητικού συμβουλίου για να μπορεί να εποπτεύει και να συντονίζει τις υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α., ανακαλύφθηκε και δεύτερη έμμισθη θέση “συντονιστή”, προφανώς για να συντονίζει τις ενέργειες του προέδρου! Βεβαίως ο συγκεκριμένος κύριος και σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, μόνο που τόσο στην εισήγηση του προέδρου για την πρόσληψή του όσο και στην απόφαση που αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια, πουθενά δεν αναφέρεται ποιά είναι αυτά τα συγκεκριμένα προσόντα καθώς και οι τίτλοι σπουδών που κατέχει ο τελικά προσληφθείς.

Με αυτόν τον τρόπο αποκλείστηκαν δεκάδες πολίτες της περιοχής μας με προσόντα και κατάλληλες σπουδές  που θα μπορούσαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, που δυστυχώς δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη.

Τελικά αυτός ο τόπος είναι καταδικασμένος να λειτουργεί με αντιλήψεις παρελθόντων ετών, όπου το τελικό αποτέλεσμα είναι να μείνουμε σχεδόν τελευταίοι σε όλους του δείκτες ανάπτυξης και με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει η ελληνική πολιτεία, ενώ οι νέοι μας εδώ και καιρό μας έχουν γυρίσει την πλάτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: