Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ…

Γράφει ο mitsos175

Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ σε κανάλι: Το νομοσχέδιο της ΝΔ για το γάμο των ομοφυλόφιλων δεν είναι καλό. Απαριθμούσε ένα σωρό μειονεκτήματα, είπε για την ακροδεξιά πολιτική της ΝΔ και είχε δίκιο.
Αργότερα όμως (την ίδια μέρα!) ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο της ΝΔ και μάλιστα όποιος δεν το ψηφίσει, παραβιάζει την πειθαρχεία! Φυσικά μετά έγινε ακόμα μεγαλύτερος χαμός και η γαλάζια συμμορία, εκεί που ήταν στριμωγμένη, ανάσανε με ανακούφιση.

Εκείνο που έρχεται πρώτο στο μυαλό σε όποιον παρακολούθησε τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ανέκδοτο με κείνον στο όργιο που έλεγε συνέχεια «παιδιά να οργανωθούμε». Οργανωθείτε, τρώτε συνέχεια γκολ (αυτογκόλ τα περισσότερα), ενώ δεν έχετε ρίξει κανένα.
Συμφωνώ με την ανάλυση στο Βαθύ Κόκκινο όσον αφορά το θέμα.
«Μπάχαλο στα αστικά κόμματα».
«Έχουν ένα απίστευτο ταλέντο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε φορά που η Ν.Δ έχει εσωτερικά προβλήματα φροντίζουν, σε ένα βαθμό, να αποπροσανατολίζουν το θέμα και να στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας στο μπάχαλο που επικρατεί και στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου…»

Κασσελάκη, άκουσε με. Αν το νομοσχέδιο της ΝΔ δεν είναι καλό, τότε ας κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δικιά του πρόταση, ας ψηφίσει αυτή, κι ας αφήσει τη ΝΔ να κοπανιέται. Ο νόμος θα περάσει, είτε τώρα είτε αργότερα, γιατί κάποια πράγματα πρέπει να εναρμονιστούν με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία που, όσο κακή και να είναι, δεν είναι ο Μεσαίωνας που ζούμε στη Μπανανία μας.
Αν έκανες δική σου πρόταση, με βάση την Ισότητα όλων των ανθρώπων, το πιθανότερο θα ήταν να βλέπαμε κωλοτούμπες από τη ΝΔ. Αλλά εσύ, δεν έχεις την παραμικρή πείρα.
Τέλος με τους ρεφορμιστές.

Πέρα από αυτό το νόμο, που θα περάσει και θα λένε οι μισοί γαλάζιοι τσοπάνηδες στα γίδια τους,

«όχι εμείς – ο ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισε», χρειαζόμαστε σοβαρή αντιπολίτευση στον αυταρχισμό της διεφθαρμένης ΝΔ. Τα ακροδεξιά κόμματα είναι για να κάνουν τον «κακό μπάτσο», ώστε να φανεί η φασιστική πολιτική που ακολουθείται δήθεν μετριοπαθής.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι το δεκανίκι της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… μπάχαλο. Ποιο κόμμα λοιπόν μπορεί να αντιταχτεί στην πολιτική, έχει σοβαρές, λογικές, προτάσεις και μπορεί να πείσει την πλειοψηφία;
Δυστυχώς κανένα προς το παρόν δεν έχει κατορθώσει να πείσει μεγάλο ποσοστό του λαού. Όμως υπάρχουν σοβαρές προτάσεις, υπάρχει συνέπεια, συνέχεια, υπάρχουν αγώνες κλπ.
Δυστυχώς ο κόσμος του ΟΧΙ, του 60% και περισσότερο, έχει απογοητευτεί πάρα πολύ. Φοβάται να δώσει άλλη ευκαιρία, εξ αιτίας αυτού που έγινε με το ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω πως αυτός ο φόβος θα φύγει.
Σίγουρα πρέπει να φύγουν οι φασίστες από την κυβέρνηση. Ο Σύριζα δεν κάνει ούτε για τη Βουλή, έτσι όπως κάνει. Υπάρχουν όμως κι αλλού πορτοκαλιές…

http://vathikokkino.gr/archives/148620

Δεν υπάρχουν σχόλια: