Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΙΨΙΟ

Μην την ψάχνετε για το τι βρόμικα παιχνίδια παίζονται στο παρασκήνιο ανάμεσα στα “ελίτ” πρόσωπα της οικονομικής και πολιτικής ζωής. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο παρελθόν για τον Κούγια, ο Μαρινάκης να ήταν ηγέτης εγκληματικής οργάνωσης και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο γνωστός δικηγόρος ήταν ένα σκουπίδι. Σήμερα ο Αλέξης Κούγιας είναι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, και με τον Μαρινάκη έχουν γίνει κολλητοί. Σχόλιο: Δυσοσμία.

Η τελευταία ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, δεν προσπέρασε αδιάφορα τα όσα υβριστικά του απεύθυνε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. Ο δικηγόρος έκανε λόγο για «βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου», στο οποίο «πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης. Αυτός που παρακολουθούσε τον μισό ελληνικό λαό».

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην Cosmote TV είπε πως «ο κ. Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρόμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Στο οποίο πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο Δημητριάδης».

Αμεση ήταν η απάντηση του πρωθυπουργικού ανιψιού και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δημητριάδης θα στείλει, ίσως και εντός της ημέρας, εξώδικα και αγωγές στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Αλέξη Κούγια για τα όσα «υβριστικά και συκοφαντικά» είπε ο τελευταίος, σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση, σε βάρος του.

Αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: