Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ

Για την κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική αγωνιστική παρουσία του κομμουνιστή γιατρού Πάνου Παπανικολάου έχουμε αναφερθεί στον ιστότοπο μας αρκετές φορές. Είναι ένας γιατρός που έχει την αποδοχή μεγάλου μέρους των συναδέλφων του για την επιστημονική επάρκεια του αλλά και για την ασυμβίβαστη συνδικαλιστική δράση του. Παράλληλα αντιμετωπίζει την μήνη του μεγαλοϊατρικού κατεστημένου, της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε να κυκλοφορεί ανώνυμο προβοκατόρικο κείμενο που χλευάζει τον Π. Παπανικολάου και τον καλωσορίζει στις τάξεις του «μεγαλοδιευθυντικού κατεστημένου»!

Κάνουμε αυτή την αναφορά γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός ποστάρει στον λογαριασμό του στο “Χ” το εκκαθαριστικό μισθοδοσίας του Φλεβάρη του 2024 για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι “ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης είναι πιο ψεύτης και από τον Πινόκιο”. Ο συγκεκριμένος γιατρός που έχει τον βαθμό διευθυντή, ΜΚ 14, και προϋπηρεσία 34 έτη αμείβεται με 2.108 ευρώ τον μήνα καθαρά.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης δήλωνε στους πολιτικούς συντάκτες ότι:

Συντονιστής διευθυντής κλάδου ΕΣΥ, εκτός ΜΕΘ, που ασκεί καθήκοντα προϊσταμένου τμήματος Ιατρικής υπηρεσίας, με δύο τέκνα, έπαιρνε με το προηγούμενο μισθολόγιο 2.954 ευρώ. Τώρα παίρνει 3.228 ευρώ και από 01/01/2024, λόγω των αυξήσεων συνολικά, θα παίρνει, χωρίς εφημερίες, 3.387 ευρώ. Δηλαδή, θα έχει αύξηση σε σχέση με πριν, με τις δύο ενέργειες που κάναμε, 15%. Και με εφημερίες οι απολαβές του θα φτάσουν τα 4.355 ευρώ.

Επιμελητής Α’ ΕΣΥ σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ένα παιδί έπαιρνε 2.359 ευρώ. Τώρα παίρνει 2.983 ευρώ. Και από 01/01/2024 θα παίρνει χωρίς εφημερίες 3.073 ευρώ. Θα έχει,

δηλαδή, συνολική αύξηση περίπου 30%. Και με εφημερίες, προφανώς, αυτό θα φτάσει στις 4.097 ευρώ.

http://vathikokkino.gr/archives/148720

Δεν υπάρχουν σχόλια: