Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΛΦΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΓΚΑΛΗ

Δελτίο Τύπου Ανανεωτικής Δύναμης

 Για την ταμπακιέρα όμως τίποτα κύριε Ταγκαλή

 Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την απάντηση του δημάρχου Δ. Δελφών για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που αγοράζει ο δήμος μας μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Δυστυχώς όμως και για μια φορά ακόμη, αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις μας στο δελτίο τύπου που εκδώσαμε. Με τον ίδιο τρόπο απέφυγε να απαντήσει και στην ερώτηση του κ. Σωτηρόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο της 19ης Ιανουαρίου για το ίδιο θέμα, απαιτώντας να καταθέσει γραπτώς την ερώτησή του.

Επικαλείται την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Απριλίου του 2021 αναφορικά με την υπερψήφιση της μελέτης καθώς και της διακήρυξης των όρων δημοπράτησης των ηλεκτρικών οχημάτων. Φυσικά την ψηφίσαμε, όπως και θα ψηφίζαμε υπέρ του κάθε κρατικού χρηματοδοτικού εργαλείου που θα απέφερε όφελος της τάξης του 1.200.000 ευρώ περίπου στον δήμο μας. Όμως στην πορεία ο κ. Ταγκαλής ξεχνά να πει ότι φρόντισε να φέρει την έγκριση του πρώτου (Ι) πρακτικού του διαγωνισμού την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 απουσία της αντιπολίτευσης, δηλαδή μόνο τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές, προφανώς γιατί τότε τον βόλευε.

Βεβαίως την ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο την κατέθεσε ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του συνδυασμού του,

ο οποίος ρώτησε ευθαρσώς γιατί δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό αυτοκινητιστικοί όμιλοι με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και πώς κατέληξε να συμμετέχει μόνο μία εταιρεία. Η απάντηση βεβαίως δεν αναμένουμε να δοθεί ούτε σε εμάς αλλά ούτε και στον κ. Σωτηρόπουλο και προφανώς ούτε και στους δημότες.

Σε κάθε όμως περίπτωση να είστε σίγουρος κε Ταγκαλή ότι εμείς θα σας ασκούμε έλεγχο στις αποφάσεις σας, ακόμη κι εάν αυτό δεν σας αρέσει! Τώρα όσο αφορά την αλήθεια αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί και προφανώς θα γνωρίζουμε το γιατί ενώ σε όλους τους υπόλοιπους δήμους της χώρας μας συμμετείχαν πολλές εταιρείες του κλάδου των αυτοκινήτων, εδώ ως σε παγκόσμια πρωτοτυπία συμμετείχε μόνο μία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: