Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ!

Γράφει ο mitsos175

Ποιες ΗΠΑ, ποια Ρωσία, ποια Κίνα; Βόρειος Κορέα, η μοναδική και ανεπανάληπτη υπερδύναμη! Πηδά και δέρνει! Κιμ, είσαι θεός! Αναστημένος θεός, κι όχι μία φορά, πολλές! Ποιος το λέει; Τα φερέφωνα της CIA, δηλαδή τα ΜΜΕ των χωρών του ΝΑΤΟ!

Η Βόρειος Κορέα δίνει στη Ρωσία πυρομαχικά! Εμείς δε δίνουμε στους Ουκρανούς; Το ΝΑΤΟ δε δίνει; Υπάρχει ζήτηση, οπότε υπάρχουν κέρδη. Υπάρχουν βέβαια και μπανανίες, όπως εμείς, που δίνουμε τα πάντα μόνο και μόνο για να μας πουν ένα μπράβο τ’ αφεντικά. Τουλάχιστο η Βόρειος Κορέα τ’ ανταλλάσει. Εμείς τα δίνουμε τζάμπα! Ποιος είναι ο βλάκας;

Η ποσότητα είναι που κάνει εντύπωση. 3.000.000 τον μήνα, είπαν οι πράκτορες 000 τις CIA και των άλλων μυστικών υπηρεσιών! Ξέρω πως οι Κομμουνιστές παράγουν, αλλά τόσα; Ούτε η Ρωσία, ούτε όλο το ΝΑΤΟ δεν φτιάχνουν 3.000.000 το μήνα! Τι φάση; Φτιάχνουν όλοι στη χώρα πυρομαχικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο;

Προφανώς λένε αρλούμπες οι Νατοϊκοί. Θέλουν να στείλουν κι άλλα πυρομαχικά και λένε πως η Ρωσία παίρνει από παντού. Βάζουν και τη Βόρειο Κορέα μέσα γιατί την έχουν άχτι. Είναι ο Κόκκινος Δράκος του Αμερικάνικου παραμυθιού. Ποια άραγε είναι η πηγή όλων αυτών; Άγνωστη! Δεν τη λένε τα ΜΜΕ καθώς είναι η ίδια που έλεγε πως ο Κιμ πέθανε – κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές.

Το θέμα είναι πως η Ρωσία έχει πυρομαχικά από τότε που ήταν Σοβιετική Ένωση. Επίσης παράγει αρκετά δικά της. Κι η Βόρειος Κορέα κατασκευάζει, αλλά νομίζω πως τα κρατά για τον εαυτό της. Το πολύ – πολύ να πουλήσει σε καλή τιμή μερικά παλιά.

Το θέμα είναι πως οι ΗΠΑ θέλουν να στείλουν οι Ευρωπαίοι στρατό. Έβαλαν λοιπόν ένα καμένο χαρτί, το Μαρκόν, να ψαρέψει αντιδράσεις. Μπορεί να γλύτωσε τις φάπες από τους αγρότες, αλλά θα το φάει το ξύλο. Οι Γερμανοί, που θυμούνται ακόμα τι θα πει να στέλνεις στρατό κατά της Ρωσίας, είπαν «Δεν είναι καλή ιδέα. Να δώσουμε κι άλλα όπλα». Τους τσούζει ακόμα η Κατιούσα του Στάλιν.

Τα πυρομαχικά και όπλα του ΝΑΤΟ όμως πάνε κουβά. Ακόμα χειρότερα για τους ιμπεριαλιστές της Δύσης, μπορεί να έχουμε Ρώσους να φωτογραφίζονται πάνω σε Αμερικανικά άρματα μάχης, MLRS, F-16 κλπ,

πράγμα που θα κάνει ζημιά στο εμπόριό τους. Ήδη ένα άρμα Μ1 που έστειλαν δοκιμαστικά οι Ουκρανοί έγινε αλοιφή. Μείον 9 εκατομμύρια…

Δε νομίζω πως θα στείλουν στρατό, εκτός, αν το ζόμπι του Λευκού Οίκου θέλει – όταν με το καλό ψοφήσει σύντομα- να πάρει μαζί του όλο τον πλανήτη. Πλύση εγκεφάλου κάνουν για να συντηρήσουν την αντιρωσική υστερία και τον αντικομουνισμό.

Ό,τι κι αν κάνουν όμως, το έχασαν το παιχνίδι. Δε φταίει η Βόρειος Κορέα. Οι ναζί είναι διεφθαρμένοι και ηλίθιοι. Εδώ, έφτασαν όπλα που έστειλε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, στη Χαμάς! Τα πούλησαν οι Ουκρανοί αξιωματούχοι. Ο δε ναζί Πρόεδρος τους, έδωσε τη νίκη στους Ρώσους, χάρη στις εμμονές του. Αν δεν έκανε τεράστια λάθη, ο πόλεμος θα ήταν αδιέξοδο. Οι Ρώσοι τους πήραν φαλάγγι μόλις ο Ζελένσκι έδιωξε τον Ζαλούζνι γιατί προηγούνταν στις δημοσκοπήσεις για πρόεδρος! Όταν οι ΗΠΑ ποντάρουν σε μαλάκες παθαίνουν νίλες. Το έκαναν και στο Βιετνάμ με το δικτάτορα του Νότου. Πήραν ένα καλό μάθημα. Τώρα θα πάρουν κι άλλο ένα.

vathikokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια: