Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., Η ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ ΤΗΣ.

Είδη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας εκτιμήσεις που κάνουν λόγω ότι οι ευρωεκλογές του Ιούνη θα είναι ουσιαστικά νόθες, αφού το κυβερνών κόμμα μπορεί να χρησιμοποιεί τον κυβερνητικό μηχανισμό όπως γουστάρει, ανάλογα με τις δικές του κομματικές σκποπιμότητες.

Και προβανώς αναφερόμαστε στην αφέλεια της νυν ευρωβουλευτή και υποψήφια ξανά της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ενός άριστου νεοδημοκρατικού στελέχους του οποίου τα νταλαβέρια, που έχει με τον Μεγαλοδύναμο για να της βρει άντρα, είναι γνωστά. Επίσης είναι γνωστό ότι το πορφυρογέννητο στέλεχος της Ν.Δ., η βαφτισιμιά του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν φημίζεται για την εφυία της. Κι’ αυτό αποδυκνύεται για άλλη μια φορά με την “δικαιολογία” που επέλεξε για να μας πει για το πως βρέθηκαν στην κατοχή της χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις τις οποίες χρησιμοποίησε για να κάνει προεκλογική προπαγάνδα. (δεν έχει σεβαστεί δηκαδή το νόμο προστασίας των προσωπικών δεδομένων – GDPR).

Το πιο πιθανόν είναι την λίστα με τα email που γνωστοποίησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να την έχει προμηθετεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή κεντρικά. Πρόκειται για Έλληνες που έχουν εγγραφεί για την επιστολική ψήφο τώρα, αλλά και για όσους είχαν ψηφίσει στο εξωτερικό στις προηγούμενες εκλογές. Και εδώ η ευθύνες δεν περιορίζονται στην ευρωβουλευτή,

αλλά πρέπει κεντρικά η ΝΔ να απολογηθεί.

vathikokkino.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ????????

vima iteas είπε...

Εσυ είσαι και αγράμματος και κάφρος . Η λέξη είναι σωστή εξυπνάκια αρχιδομαλάκα