Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ

Επιφανειακά τουλάχιστον ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να δίνει την παραμικρή σημασία στην συμπεριφορά βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Εχουμε δει τόσο προκλητικές ενέργειες εκ μέρους τους χωρίς να υπάρξει εκ μέρους του Μεγάρου Μαξίμου η παραμικρή αντίδραση κάτι που μεταφράζεται σαν αποδοχή της εξουσιαστικής τους αλαζονείας.

Κάποιες καραμπινάτες περιπτώσεις. Είχαμε συνηθίσει στις τραμπούκικες συμπεριφορές, με την συμπεριφορά του σαν πρόεδρος της επιτροπής για τα Τέμπη, του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου ο οποίος μας λέει κατάμουτρα ψέματα με την συγνότητα που αναπνέει.

Παρόμοιο είναι και το σκηνικό που έγινε και με τα λεγόμενα του Μακάριου Λαζαρίδη. Ο κυβερνητικός βουλευτής μετά τον σάλο που δημιούργησε τοποθέτησή του, προσπάθησε να δικαιολογηθεί βγάζοντας όλους μας τρελούς.

Επειδή αυτό το στέλεχος της ΝΔ αρχικά προσπάθησε να απαξιώσει τα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος του, με το πρόσχημα ότι έχουν σαν πηγή “τρολ λογαριασμό”, δυο λόγια. Δεν πέρασε πολύς καιρός που ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης έγραφε στην εφημερίδα που διευθύνει, για έμισθα τρολ της ΝΔ που υπάρχουν στο διαδίκτυο και όπως είναι γνωστό στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί.

Από κει και πέρα ένα δημόσιο πρόσωπο είτε αυτό είναι κυβερνητικός αξιωματούχος, βουλευτής, είτε κατέχει οποιαδήποτε κρατική θέση ευθύνης δεν μπορεί να μην απαντάει σε επώνυμες δημόσιες καταγγελίες που τον εμφανίζουν ως κλέφτη, απατεώνα και μιζαδόρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κρατικό του αξίωμα για να θησαυρίσει. Ασχετα αν αυτές προέρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσιοποιούνται στα συμβατικά ΜΜΕ.

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: