Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Μία συνάντηση που εγείρει πολλά ερωτήματα...
Πριν από λίγες ημέρες μέλη της Χρυσής Αυγής συναντήθηκαν με Γερμανούς νεοναζί της οργάνωσης Freies Netz Süd, οι οποίοι σύμφωνα με γεραμανικά Μέσα Ενημέρωσης, βρέθηκαν στη Βουλή και φωτογραφήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.Το θέμα ανέδειξαν ευρέως ΜΜΕ της Γερμανίας, με την εφημερίδα Berliner Zeitung να γράφει ότι η επίσκεψη των Γερμανών πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων.
Σε εικόνες που σοκάρουν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης αγκαλιάζουν θερμά και φωτογραφίζονται παρέα με ... δύο από τους πιο γνωστούς και επικίνδυνους, όπως λένε οι γερμανικές αρχές, νεοναζί μέσα στην ελληνική Βουλή!
Σύμφωνα με δηλώσεις,
εκπροσώπου της υπηρεσίας προστασίας του Συντάγματος σε γερμανικές εφημερίδες οι δύο νεοναζί (Σεμπάστιαν Μάουζ και Ματίας Φίσερ) που επισκέφτηκαν την ελληνική Βουλή ηγούνται του μεγαλύτερου ναζιστικού δικτύου στη Βαυαρία.
Επίσης ο υπουργός εσωτερικών της Βαυαρίας ο κος Γιοακίμ Χέρμαν δηλώνει σε γερμανική εφημερίδα πως η Γερμανική κυβέρνηση παρακολουθεί με πολύ προσοχή τις διασυνδέσεις των Χρυσαυγιτών με τους Γερμανούς νεοναζί, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επιτραπεί να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο.
Η Ευρώπη παρακολουθεί πολύ στενά τις κινήσεις της ακροδεξιάς παράταξης...


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/278250/hrysi-aygi-voyleytes-pozaroyn-dipla-se-dyo-neonazi-mesa-sti-voyli#ixzz2KNx0BYyW

Δεν υπάρχουν σχόλια: