Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΧΘΕΣ...
Το συμπέρασμα που βγήκε από όσα είπε χθες ο Μητσοτάκης; Ότι ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να...
αλλάξει ούτε στα 93 του. Γι αυτό και το μόνο που κατάφερε με τόσα χρήματα και επιχειρηματική επιρροή είναι να γίνει πρωθυπουργός μόνο για τρία χρόνια και αυτά με δεκανίκι τον Κατσίκη.
Τι μας είπε χθες στο βιβλίο του;
Ότι πρέπει να απολυθούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Αντί να προτείνει μοχλούς ανάπτυξης που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας και μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων για να μην χάσουν τις δουλειές του, ζήτησε πάλι απολύσεις.
Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αλλάξει; Γιατί; Γιατί εκπροσωπεί ακόμα και σήμερα συμφέροντα επιχειρηματιών. Το χειρότερο φινάλε που θα μπορούσε να γράψει στην πολιτική του ζωή γράφτηκε χθες...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης, ποτέ και από κανέναν δεν ανετράπη. Ο ίδιος υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την παραίτηση της κυβέρνησής του, ζητώντας προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία. Με τους 150 βουλευτές που διέθετε, μπορούσε μιά χαρά να εξαντλήσει και το τελευταίο εξάμηνο της θητείας του, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει πρόταση μομφής. Παραιτήθηκε ο Μητσοτάκης γιά τρεις συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον γιά να ηρωοποιηθεί. Δεύτερον γιά να εκβιάσει τους μυριάδες στους οποίους είχε τάξει κάθε λογής ρουσφέτια, λέγοντάς τους ''ψηφίστε με να ξαναβγώ, γιά να σας κάνω τη δουλειά''. Και τρίτον, γιά να μπορεί να λέει σήμερα, ''αν με άφηναν άλλους έξι μήνες, θα έκανα αυτά που δεν έκαμα...τριάμισι χρόνια''. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να την αλλάξει σύσσωμο το μητσοτακέϊκο μαζί με τους μεγαλοκαρχαρίες της διαπλοκής που το υπηρετούσαν. Φυσικά, με το αζημίωτο.