Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

"ΚΑΤΣΕΛΗΣ": ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ

Θυμάστε την "Κατσέλης", που την αγόρασε κερδοφόρα το 2008 ο Γιώργος Δαυίδ και την έκλεισε τον Ιούνιο; Όπως είπε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, η "Κατσέλης" είχε ενταχθεί και σε επενδυτικό πρόγραμμα 4 εκατ. ευρώ, που προέβλεπε και την απασχόληση συγκεκριμένου αριθμού εργαζομένων, και μάλιστα είχε εισπράξει και το 1 εκατ.! Τώρα βέβαια τρέχουν να την απεντάξουν και να εισπράξουν την εγγυητική που είχε καταθέσει η εταιρεία, αλλά όλα αυτά είναι εκ των υστέρων.
Σωστός ο κ. Δαυίδ. Και πήγε την "Κόκα Κόλα" (3Ε) στην Ελβετία, και πήρε χρήματα (πρόγραμμα) για να κρατήσει την "Κατσέλης", και την έκλεισε, και έγινε πρόεδρος σε τράπεζα. Το τελευταίο πάντως ίσως είναι η "αμοιβή" του από την κυβέρνηση για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα που κάνουν με την υπερφορολόγηση στις επιχειρήσεις στην Ελλάδα ευτυχώς που κάτι εταιρίες σαν την 3Ε συνεχίζουν να έχουν τις εγκαταστάσεις τους στη χώρα, ενώ μην ξεχνάμε ότι το τελευταίο σημαίνει και φορολόγηση υποχρεωτικά στην Ελλάδα αφού εδώ γίνεται η παραγωγή.