Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ


Στο κρεβάτι των οίκων ανοχής ρίχνει η κρίση ολοένα και περισσότερες γυναίκες που δεν βρίσκουν άλλο τρόπο για να επιβιώσουν οι ίδιες ή να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια τους. Πολλές από αυτές μάλιστα είτε είναι άνεργες, είτε νοικοκυρές σε απόγνωση απευθύνονται με δάκρυα στα μάτια σε ιδιοκτήτες οίκων ανοχής ζητώντας τους δουλειά για ένα μεροκάματο. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες δύο ανθρώπων που διατηρούν sexy studio στο κέντρο της Αθήνας οι οποίοι μίλησαν στην εφημερίδα Espresso για τις γυναίκες που τους επισκέπτονται ζητώντας τους δουλειά.
“Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλές γυναίκες που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν περάσει ούτε έξω από οίκο ανοχής, έρχονται σε μας και
ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες για να βγάλουν το ψωμί τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα χαράτσια” δηλώνει η Χαρά και συνεχίζει, “ Οι περισσότερες από αυτές είναι τις γυναίκες είναι μεταξύ των 30 και 4 5 ετών, έχουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Φυσικά, δεν λείπουν και οι νεαρές που είναι ελεύθερες αλλά άνεργες χωρίς καμία οικονομική στήριξη…Μιλώντας μαζί τους κατάλαβα πως δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να ικανοποιείς ερωτικά δεκάδες άντρες καθημερινά”
Ο Μηνάς διηγήθηκε στην εφημερίδα μια παρόμοια ιστορία από μια γυναίκα που του ζήτησε δουλειά, “ Πριν από λίγο καιρό ήρθε μια γυναίκα γύρω στα σαράντα και μου είπε πως ο άντρας της είχε απολυθεί από τη δουλειά του και πλέον εργαζόταν περιστασιακά σε μια εταιρεία που κάνει μετακομίσεις και μεταφορές! Είχαν δύο παιδιά και έμεναν στο νοίκι, αλλά τα χρήματα που έβγαζαν ήταν γύρω στα 500 ευρώ το μήνα. Μου ζήτησε να δουλέψει δύο φορές την εβδομάδα στο πρωινό πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να λείπει από το σπίτι χωρίς να καταλάβει κάτι ο σύζυγος της. Η εξωτερική της εμφάνιση ήταν πολύ καλή, αλλά της εξήγησα πως για να δουλέψει στο studio θα έπρεπε πρώτα να βγάλει άδεια εργασίας και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όταν τη ρώτησα αν έχει σκεφτεί καλά αυτό που πάει να κάνει έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως φοβάται, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή! Στεναχωρήθηκα πολύ και τη συμβούλεψα να πάει πίσω στο σπίτι της και να ψάξει για μια άλλη δουλειά, γιατί με αυτήν την ψυχολογία ήταν αδύνατο να μπει στο δωμάτιο με πελάτη. Η δουλειά της ιερόδουλης είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Όταν είσαι στο κρεβάτι με πελάτη, το συναίσθημα πρέπει να πάει περίπατο”
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: