Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ - ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ Ο ΠΑΤΕΛΗΣ


Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ο Γ.Λαγός, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.
Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής που ξεκίνησαν από τη ΓΑΔΑ έφτασαν τελικά στις φυλακές Κορυδαλλού και οδήγησαν στο εσωτερικό των φυλακών τους συλληφθέντες από μία πλαϊνή είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ν.Μιχαλολιάκος, Γ.Λαγός  θα κρατούνται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, ενώ θα προαυλίζονται μόνοι τους, για λόγους ασφαλείας.
Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Πατέλης - Στον Ελαιώνα Θηβών η ανθυπαστυνόμος
Ο Γ. Πατέλλης θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου, κρατείται και ο Γ.Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά,
θα κρατηθεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.
Η ανθυπαστυνόμος είχε στενή σχέση με τον Πατέλη και εκτιμάται πως τον τροφοδοτούσε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες, προστατεύοντας τους Πυρήνες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή ελέγχεται αν χρησιμοποίησε την ιδιότητά της δίνοντας ευαίσθητα δεδομένα αλλοδαπών, όπως διευθύνσεις και τηλέφωνα, τα οποία δέχονταν στη συνέχεια επισκέψεις από τους μπράβους της Νίκαιας και του Πειραιά.

Αμέσως μετά τη δολοφονία είχαν ανταλλάξει οι δύο τους τηλεφωνήματα, για να «καλύψουν» το γεγονός, όπως καταγράφηκε από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.

Η ανθυπαστυνόμος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και τον πιο δραστήριο ρόλο καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τα περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία.
Απολογείται ο Παππάς
Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και φερόμενου ως υπαρχηγού της οργάνωσης Χρήστου Παππά ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
«Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν» δήλωσε μάλιστα ο κ.Παππάς λίγο πριν μπει στο κτήριο 6 των δικαστηρίων

Κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σημείο φώναζαν συνθήματα.

Ο κ. Παππάς είναι ο τελευταίος εκ των συλληφθέντων βουλευτών του κόμματος που απολογείται.



Σοφία Ζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: