Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΟΣ

Άμφισσα  2 Οκτωβρίου 2013
Αρ.πρ.: 40
Προς:  Μ.Μ.Ε. ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ο ΛΑ.Ο.Σ. απαιτεί την δίκαιη δίκη όσων , βάση στοιχείων συνελήφθησαν και την παραδειγματική,  αυστηρότατη τιμωρία όσων ενώπιον της δικαιοσύνης αποδειχθούν ένοχοι.
Αλλά επιτέλους πρέπει να τελειώσει αυτό το θέατρο με τις δραστηριότητες ή τις υποτιθέμενες ή τις πιθανές δραστηριότητες της ΧΑ . Επιτέλους υπάρχουν και άλλα πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες. 20 δολοφονίες , 9 απόπειρες φόνου, 2 ληστείες, 21 εκρήξεις βομβών,
20 επιθέσεις με ρουκέτες από την «17 Νοέμβρη» Δεκάδες δολοφονίες αστυνομικών από αριστερούς και αλλοδαπούς και χιλιάδες καταστροφικές πράξεις από αναρχοκομουνιστές με δισεκατομμύρια ? ζημίες που επιβάρυναν τον Έλληνα εργαζόμενο - φορολογούμενο και τέτοιος χαμός σαν τον σημερινό στις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες ποτέ δεν έγινε....
Σήμερα για την ΧΑ, πλύση εγκεφάλου σοβιετικού τύπου.
Τους βλέπουμε παντού και συνεχώς , τους ακούμε παντού και συνεχώς. Πλέον αρχίζουν να προκαλούν αηδία. Πλέον πρόκειται για μια μαρξιστική χούντα προσαρμοσμένη βέβαια στα σημερινά  αμερικάνικα παγκοσμιοποιητικά πολυπολιτισμικά πρότυπα προπαγάνδας. Όλοι οι πρώην μαρξιστές χτυπούν  όχι πλέον την ΧΑ αλλά  κάθε τι που έχει σχέση με την πατρίδα την χριστιανική θρησκεία κάθε τι που έχει σχέση με τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.
Αλλά επιτέλους! 600.000 Έλληνες , απλοί  Έλληνες εργαζόμενοι, μεταξύ των οποίων και ιερείς και αρχιερείς και έντιμοι ένστολοι, ψήφισαν τον Ιούνιο του 2012 την ΧΑ . Αυτοί όλοι δεν είναι προδότες , δεν είναι Χιτλερικοί ,δεν είναι εγκληματίες. Είναι μικρομεσαίοι, έντιμοι εργαζόμενοι, καλοί οικογενειάρχες αγνοί πατριώτες και καμία σχέση δεν έχουν με τους ανεγκέφαλους της ΧΑ και βεβαίως είναι πολύ καλύτεροι  Ελληνες από τα δηλητηριώδη σκουλήκια των ΜΜΕ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι βέβαιος ότι μαζί και με αυτούς , όλοι οι Έλληνες πατριώτες θα την σώσουμε την Ελλάδα.  



                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: