Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Δ.Α.Π. ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Στα χρόνια της φαιδρότητας, της σήψης και της παρακμής, η νεολαία καλείται να χαράξει τον δρόμο που θα οδηγήσει την κοινωνία στην πρόοδο, την εξέλιξη και την ευημερία. Αλλά ποια νεολαία; Αυτή που έχουν καταστρέψει τα κόμματα και οι ιδεολογίες; Αυτή που έχουν λοβοτομήσει τα συμφέροντα, οι μηχανισμοί, τα δήθεν ιδανικά; Η ανερμάτιστη και δίχως όραμα νεολαία;
Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα ένα έγγραφο που μοιράζεται στα στελέχη της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ., της πανεπιστημιακής παράταξης της Ν.Δ., στο οποίο περιγράφεται ο τρόπο με τον οποίον θα προσεγγίζονται οι πρωτοετείς κατά την εγγραφή τους στην σχολή που έχουν περάσει. 
Ο τρόπος με τον οποίον αναφέρονται στο έγγραφο,
αυτό της “παράταξης της ευθύνης” οι νεολαίοι του κόμματος, στους πρωτοετείς φοιτητές του οποίος θέλουν να προσελκύσουν είναι πέρα για πέρα απαξιωτικός. Το ήθος τους φαίνεται ειδικότερα, όταν αναφερόμενοι σε πιθανά περιστατικά φάσαρίας, τονίζεται ότι οι Δαπίτες πρέπει να φερθούν “έξυπνα” ώστε να δείξουν ότι είναι τα “καλά παιδιά”!!!
Υποκρισία και διάθεση με κάθε τρόπο να προσελκύσουν φοιτητές οι οποίοι παρουσιάζονται άβουλοι και τρόπον τινά τα “προβατάκια” τα οποία θα δώσουν στο μέλλον τα ψηφαλάκια για την επικράτηση της παράταξης στον “ιδεολογικό” αγώνα στα πανεπιστήμια. Όλως τυχαίως βέβαια, στον “ιδεολογικό” αγώνα απαγορεύεται κάθε ιδεολογική συζήτηση με τους νεοεισερχόμενους και φυσικά η παράταξη της Δ.Α.Π., όπως φυσικά και οι άλλες πανεπιστημιακές παρατάξεις – όπως μας αναφέρει και το εν λόγω έγγραφο – δεν έχουν καμμία σχέση με κόμματα και απλά υφίστανται για το καλό του φοιτητή και για την προαγωγής της μάθησης και της γνώσης στο πανεπιστήμιο. Αιδώς Αργείοι κύριοι!!! Καμαρώστε τους:





ΠΗΓΗ. www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: