Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ - ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ

 Mόλις οι σειρήνες ακούστηκαν από τα περιπολικά που συνόδευαν τα τζιπ για τη μεταγωγή των προφυλακιστέων για τη Χρυσή Αυγή, επικράτησε πανικός στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού.  
Μόλις ακούστηκαν οι σειρήνες για τη μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Γιάννη Λαγού, του Πατέλη και της ανθυπαστυνόμου, οι κρατούμενοι στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού, που έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τηλεόραση, κατάλαβαν πως πρόκειται για τη μεταγωγή των συγκεκριμένων 4 προσώπων. 
Οι κρατούμενοι όμως, όπως φάνηκε, δεν ήθελαν με τίποτα να έρθουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στις φυλακές και το έδειξαν αυτό με τον πλέον σαφή τρόπο. 
Ξαφνικά, επικράτησε πανικός στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού, με τους κρατούμενους να ουρλιάζουν και να φωνάζουν πως πρέπει να φύγουν από εκεί οι συγκεκριμένοι 4 προφυλακιστέοι, ενώ ακούγονταν και πολλά υβριστικά σχόλια για τη Χρυσή Αυγή. 
Πέρα όμως από τις φωνές, οι κρατούμενοι χτυπούσαν πόρτες και κάγκελα, προκαλώντας τέτοιο θόρυβο που ακουγόταν και έξω από τη φυλακή,
δείχνοντας έτσι πως δεν επιθυμούν να είναι στο ίδιο κτίριο με τους Μιχαλολιάκο, Λαγό, Πατέλη και την ανθυπαστυνόμο ή έστω και σε κοντινό κτίριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: