Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Σερφάρει ο εκτελεστής της 17N, ενώ ο Γιωτόπουλος κάνει το μεταπτυχιακό του
Σελίδα στο Facebook έχει ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα “Νέα”.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο επιχειρησιακός αρχηγός της “17 Νοέμβρη” έχει σελίδα στο Facebook με 705 likes, όπου αναρτά τις απόψεις του, αναφέρεται σε στιγμές κατά τις οποίες η τρομοκρατική οργάνωση χτύπησε στο παρελθόν,
ενώ ανεβάζει και αποσπάσματα από προκηρύξεις.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος συνεχίζει στο ρεπορτάζ του ότι, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από επικοινωνία που είχε με τους αρμοδίους, ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν διαθέτει υπολογιστή στο κελί του στη φυλακή, ούτε πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάτι που σημαίνει ότι τη σελίδα του τη διαχειρίζεται κάποιος άλλος, εκτός φυλακών.
Όπως προκύπει από τη σελίδα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Facebook, ξεκίνησε τη διαδρομή της στις 26 Νοεμβρίου του 2012.
Ο Γιωτόπουλος κάνει… μεταπτυχιακό στα μαθηματικά
Ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και περίπου μια δεκαετία στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί ως “αρχηγός” της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη”, περνάει μεταξύ άλλων την ώρα του… διαβάζοντας για ένα μεταπτυχιακό.
Αυτό αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα “Νέα”, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διαβάζει για ένα μεταπτυχιακό στα μαθηματικά, το οποίο θέλει να ολοκληρώσει, και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τις αρχές των φυλακών να του επιτραπεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο, προκειμένου να συλλέξει τα στοιχεία που χρειάζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου, το παραπάνω αίτημα του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου δεν βρήκε ανταπόκριση από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: