Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΆΜΦΙΣΣΑΣ

Την Πέμπτη 21/11/2013 στις 21:00 η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.Η ταινία θα παιχτεί και την Κυριακή 24/11/2013 σε 2 προβολές στις 18:00 και στις 20:00 αντίστοιχα.
Να σημειωθεί ότι και στις 3 προβολές θα υπάρξουν κληρώσεις με δώρα έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.
Η πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation –τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη.
Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα,
ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Σκηνοθεσία:
ΠΙΕΡ ΚΟΦΕΝ
Σενάριο:
ΚΕΝ ΝΤΑΡΙΟ
Ηθοποιοί:
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ , ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ , ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΙΚΟΥ , ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ , ΕΛΕΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ , ΜΥΡΤΩ ΟΡΦΑΝΑΚΟΥ , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΟΥΤΗ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΕΒΙΤΑ ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: