Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Οι βενιζελικοί "καρφώνουν" τον Γ.Παπανδρεου!
Στα δύο το ΠΑΣΟΚ! 
Δημόσια καταγγελία ετοιμάζει ο Χρυσοχοίδης!
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει πλέον η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Από τη μία ο βενιζελικό πυρήνας στελεχών και βουλευτών στοχοποιεί όποιον αμφισβητεί τον πρόεδρο και από την άλλη στελέχη που βρίσκονται στο περιθώριο κατηγορούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 
Ο Νίκος Σαλαγιάννης, διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και πολύ στενός συνομιλητής του προέδρου, μιλώντας στην ΚΠΕ στοχοποίησε τον Γιώργο Παπανδρέου για την μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι πλέον η οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ είναι σεμνή, διαφανής και έντιμη ενώ τόνισε ότι από 2 εκατ. ευρώ έξοδα το μήνα κατά μέσο όρο την τελευταία 10ετια (σ.σ δηλαδή επι Γιώργου Παπανδρεου) το ΠΑΣΟΚ πλέον ξοδεύει περίπου 110.000 ευρώ.
"Αυτοί οι τύποι δεν είναι ΠΑΣΟΚ" έλεγε ο υπουργός σε πηγαδάκι

Απάντηση και μάλιστα δημόσια, ετοιμάζει ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο οποίος αναμένεται να βγάλει καταγγελία για εκείνους που τον εμπόδισαν να τελειώσει την ομιλία του,
κάνοντας λόγο για μια μικρή ομάδα εντός της Χαριλάου Τρικούπη, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε αυτό το χάλι. Νωρίτερα μάλιστα ο υπουργός, προιδεάζοντας το τι θα ακολουθήσει, έλεγε σε πηγαδάκι "Αυτοί οι τύποι δεν είναι ΠΑΣΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: