Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η .... ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ "ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ

Εύκολο θήραμα ο Μ. Λιάπης για τα τηλεοπτικά κανάλια και έσπευσαν να τον κατασπαράξουν. Όλα τα τηλεοπτικά δελτία σήμερα, με την δικαστική απόφαση που τον καταδίκασε έκαναν διαγωνισμό ποιο απ’ όλα θα τον απαξιώσει περισσότερο με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.
Σ’ αυτό όμως που ίσως αξίζει να σταθούμε είναι ότι ο πρώην υπουργός –όπως και όλα τα άτομα του φυράματός του- δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας επάνω του.
Θα υπήρχε άραγε λαϊκός άνθρωπος που θα ανέθετε στον δικηγόρο του να τον χαρακτηρίζει δημόσια μαλάκα, με μοναδική επιδίωξη να έχει μια επιεική δικαστική απόφαση;
Και φυσικά αφού δεν γινόταν ο δικηγόρος του Λιάπη να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό κατά την δικαστική ακροαματική διαδικασία τον άφησε να εννοηθεί. «Οντως η συμπεριφορά του κυρίου Λιάπη ήταν λαθεμένη. Την έκανε από,
 απερισκεψία, από ανοησία, αυτές τις λέξεις επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά.
Με δυο λόγια ήταν σαν να τους έλεγε: Ενας μαλάκας με μειωμένο καταλογισμό είναι ο Λιάπης, οπότε δείξτε κατανόηση και μην τον τιμωρήσετε παραδειγματικά.
Δυστυχώς ο ισχυρισμός του συνηγόρου του πρώην υπουργού δεν έπιασε αφού η νομοθεσία δεν συμπεριλαμβάνει σαν ελαφρυντικό … την μαλακία. 



πηγη.tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: