Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΆΜΦΙΣΣΑΣ...

Με ανοιχτή ανακοίνωση-κάλεσμα προς την Βουλευτή Ασπασία Μανδρέκα το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άμφισσας , ζητά να μην ψηφίσει σχετική διάταξη νομοσχεδίου  που αφορά και τους οδηγούς νοσοκομείων .

Ειδικότερα στην ανακοίνωση το Σωματείο τονίζει :

Με το Νομοσχέδιο που περιλαμβάνει προαπαιτούμενα μέτρα στα πλαίσια του προγράμματος Δημοσιονομικής προσαρμογής και κατατέθηκε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος όλοι οι οδηγοί των Νοσοκομείων τίθενται σε διαθεσιμότητα και εν συνέχεια μεταφέρονται στο ΕΚΑΒ.

Το άρθρο αυτό για την Φωκίδα σημαίνει ότι το μεν Νοσοκομείο Άμφισσας είναι αδύνατο να λειτουργήσει χωρίς οδηγούς στα δε Κέντρα Υγείας θα δημιουργηθούν πολλαπλά προβλήματα στην 24ωρη εφημέρευση τους.

Καλούμε την Βουλευτή Νόμου Φωκίδας,
την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 να μην ψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο για την διαθεσιμότητα των Οδηγών έτσι ώστε να συνεχίσουν τη λειτουργία τους και οι τρεις Υγειονομικές Μονάδες του

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!Αυτή τη δουλειά της, γιατι πάνω απ' όλα η κομματική πειθαρχία για τη θεσούλα...στο ίδιο έργο θεατές! Εκείνο το "ψήφος κατά συνείδηση κι ελεύθερη βούληση" που λέει το Σύνταγμα δεν το κατέχει.