Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ

Ο θάνατος του Αλβανού βαρυποινίτη, στις φυλακές της Νιγρίτας προήλθε από ξυλοδαρμό σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Ιλία καρέλι έφερε πολλαπλές κακώσεις και κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από σπειρωτή ράβδο (γκλοπ).
Ο ιατροδικαστής αναφέρει πως το σώμα του βαρυποινίτη έφερε θλαστικές κακώσεις και πως τα χτυπήματα κρίνονται συμβατά με χτυπήματα προηγούμενων ημερών (εννοώντας την 25η Μαρτίου). Παράλληλα αποκλείει ο ισοβίτης να κατέληξε από παθολογικά και πιθανολογεί πως η αιτία θανάτου ήταν αρρυθμιογόνος μηχανισμός λόγω κάκωσης του στέρνου από τα χτυπήματα με γκλοπ.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη συμπίπτει με αυτό της προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένης Ζαγελίδου. Τώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν περισσότερο φως.
Αναβρασμός σε φυλακές σε όλη τη χώρα
Ξεσηκωμό αλλοδαπών κρατουμένων προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αλβανού ισοβίτη Ιλία Καρέλι,
στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών. Στις φυλακές Μαλανδρίνου, Τρικάλων, Πάτρας και Δομοκού αλλοδαποί κρατούμενοι βρίσκονται σε κινητικότητα, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Ωστόσο, για την ώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη κι έχουν ενημερωθεί οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να δολυμε,θα το ξανακάνει τώρα κανένας άλλος?