Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναλυτικά η δήλωση :

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

   Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών  Παναγιώτης Ταγκαλής  μου έκανε την τιμή να συμμετάσχω  στο ψηφοδέλτιό του «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Δελφών, προκειμένου κι εγώ από την πλευρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια  εντατικοποίησης μίας ανταποδοτικής κοινωνίας προς το πολίτη .
   Με εμπιστοσύνη στην αυτοδιοικητική εμπειρία του υποψηφίου Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, καθότι γνώστης όλων των δημοτικών θεμάτων (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Οικονομική Επιτροπή ) και θεματικός Αντιδήμαρχος νευραλγικών οργανικών μονάδων εξαιτίας της επιστημονικής του κατάρτισης,
συστρατεύομαι στο σκεπτικό μιας νέας
« πολιτικής  γεώτρησης» . Μια «πολιτική γεώτρηση»  όπου η συμμετοχή  και η στήριξή σας θα αποτελέσουν μια  δυναμική εξέλιξη στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς, που δεν αρκείστε πλέον σε  λόγια , κοινότυπες διαπιστώσεις και φαινόμενα ασύστολης  προσωπικής προβολής άνευ ουσίας , αλλά απαιτείτε πράξεις αποτελεσματικές για την καθημερινότητάς σας.

     Αιτούμαι την ψήφο σας για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στο   νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ με σθένος και πίστη, εκτός των άλλων, εκπαιδευτικά θέματα, θέματα άσκησης κοινωνικής πολιτικής  και ενίσχυση της καθημερινότητας του δημότη.
Σταθερή μου προτεραιότητα είναι μια κοινωνία των πολιτών δίχως διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αγάπη, ισότητα απέναντι στο νόμο και δικαιοσύνη.
   Ζητώ τις προτάσεις σας, την  αυστηρή σας κριτική , τη γόνιμη συμμετοχή σας σε μια εκλογική διαδικασία, που αφορά όλους μας και πρωτίστως το μέλλον των παιδιών μας.

H Γεωργία Δημ.Καπαρέλη Χαρίτου , μόνιμος κάτοικος  Κίρρας , εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακή  εξειδίκευση και σε θέματα εμπορίας  και  διαφήμισης    με δήλωσή της   γνωστοποιεί,  την κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Ταγκαλή  « ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΙΑ  ΔΗΜ. ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΧΑΡΙΤΟΥ
Εκπαιδευτικός - Τοπικός Σύμβουλος Κίρρας
Τηλ. επικοιν. 6978187376, 6939798509
Email : gdkapareli@yahoo.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις υπομονή να.. πέσεις στα μαλακά,βιάζεσαι πάλι!Αυτά βλέπουν και χαίρονται οι... άλλοι του Ταγκαλή

Ανώνυμος είπε...

κυρία Γεωργία καλή επιτυχία.