Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ»

Στο facebook έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ που ονομάζεται ''Πυρήνας υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή''. Είναι απόλυτα λογικό να συναντήσεις δεκάδες ανοησίες αν το γκρουπ είναι ανοιχτό ως προς τη δυνατότητα να ποστάρει κανείς αυτά που επιθυμεί. Εντούτοις, τη διαχείριση κρατά ο δημιουργός ο οποίος προφανώς θέλει να κρατήσει την ανάλογη πολιτική σοβαρότητα και το ύφος που χρειάζεται η σελίδα. Ίσως αυτό να ήταν και το κίνητρό του να δημοσιεύσει αυτή την αληθινή μαρτυρία την οποία παραθέτουμε:

Αληθινή μαρτυρία [via Ορθόδοξος Έλληνας Χριστιανός]

Κάποτε περί τα τέλη του 2004 επισκέφθηκα την Ιερά Μονή της Αναλήψεως στην Πρώτη Σερρών.
Την ώρα που βρισκόμουνα στον περιβάλλοντα χώρο με πλησίασε η Ηγουμένη της Μονής. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε και την είδα.
Δεν με ήξερε και δεν την ήξερα. Φαίνεται όμως ότι αυτή η Άγια Γυναίκα είχε το χάρισμα να διαβάζει την ψυχή των ανθρώπων.
Γιατί αλλιώς πως μπορεί να εξηγήσει κάποιος όλα αυτά που έγιναν,

Αφού με καλησπέρισε και μου έδωσε την ευλογία της η δεύτερή της κουβέντα ήταν η εξής: '' Έλα παιδί μου να σου δείξω κάτι. Το βλέπεις αυτό το δέντρο; Εδώ ερχόταν όταν ήταν μικρός ο Κωστάκης και καθόταν κάτω απ΄αυτό το δέντρο και διάβαζε. Ήταν ένα παιδί που ερχόταν τακτικά εδώ επάνω και όλο διάβαζε. Εμείς τον γνωρίζουμε από τόσο δα παιδάκι. Τον αγαπούσαμε πολύ και μας αγαπούσε κι αυτός. Την βραδιά τον εκλογών στο Μοναστήρι μας είχαμε ολονυκτία. Παρακαλούσαμε τον Πανάγαθο όλες οι αδελφές να τον βοηθήσει να υπερβεί όλα τα εμπόδια που του βάζουν και αυτή τη φορά να γίνει πρωθυπουργός. Γιατί θα σου πω κάτι παιδί μου για να το ξέρεις. Ο Κωστάκης έχει χάρισμα απ τον Θεό! Έχει το χάραγμα του Κυρίου! Και να ξέρεις ότι αυτός θα πάει την Ελλάδα μας ψηλά.'' Αυτά μου είπε και αποσύρθηκε.

Λ.Δ.

Epikairo: Έχω την αίσθηση ότι πάνω από το κεφάλι του Καραμανλή δίνουν καθημερινή μάχη ο θεός με το διάβολο. Παίζουν πόκερ που λέει και ο Chris de Burgh. Σε αυτή τη συνεχή διαπραγμάτευση ο διάβολος έκλεψε τη φωνή του χαρισματικού Κωστάκη. Απορώ ακόμη γιατί κάθεται ο Αντώναρος και δεν αρχίζει να χτυπά τον Καραμανλή με ξύλινο σταυρό να κάνει τον ξορκισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: