Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» #STYLIANIDIS







Θα αναρωτιέστε ποιο καλόπαιδο του θυμήθηκε να ανεβάσει φωτό από την εκλογική νίκη της ΝΔ τέτοια μέρα, στις 7 Μαρτίου 2004. 






Την απάντηση δίνει το ακόλουθο screenshot:

stylianidis_07032014.png

Απλά για να μην ξεχνάμε την ιστορία, το πραγματικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2004 ήταν το ακόλουθο:

ekloges2004_07032014.png

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο κλειδοκράτορας του καραμανλισμού, ο άνθρωπος που επί ημερών του έγινε το πάρτυ στις ΜΚΟ, ο άνθρωπος που έχει διδακτορικό στο management of nothing, ο άνθρωπος που ως υπουργός μεταφορών έκανε προσλήψεις από το παράθυρο παραμονές των εκλογών του 2009, μας υπενθυμίζει τη νίκη του Κώστα του Καραμανλή πριν από δέκα χρόνια.

Βγείτε στους δρόμους λέμε και αναπολείστε την Ελλάδα του Παπαθανασίου, του Αλογοσκούφη, του Μπόμπ του Βουλγαράκη, του Μισέλ de Liapis, του Μαγγίνα, των κουμπάρων, των υποκλοπών, του Βατοπεδίου, των Greek Statistics, της παραγραφής. Έλεγαν τότε η δεξιοί "πάρτυ πάρτυ στις 7 του Μάρτη". Σε ΔΑΠίτικες-ΟΝΝΕΔίτικες πρακτικές, το σύνθημα στα χείλη όλων αυτών που είδαν την Ελλάδα να χρεοκοπεί το 2009 είναι το εξής:

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Χρεοκοπία

- See more at: http://epikairo.gr/index.php/politiki/item/7775-zito-i-ellada-zito-i-thriskeia-zito-i-nea-xreokopia-stylianidis#sthash.NrR9UJ40.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: