Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 25.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PONY

Εντυπωσιακές παραγγελίες που φτάνουν τα 25.000 αυτοκίνητα, έχει δεχθεί η ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία «Namco Hellas», η οποία θα ξεκινήσει στις αρχές του 2015 την παραγωγή του θρυλικού Pony 5ης γενιάς.
Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από το επόμενο καλοκαίρι και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως την Αφρική και αναπτυσσόμενες χώρες.
Το νέο Pony θα εφοδιάζεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες, οι οποίοι θα προέρχονται ο καθένας από διαφορετική αυτοκινητοβιομηχανία. 
Προς το παρόν δεν μπορούν να ανακοινωθούν,
γιατί υπάρχει υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας μέχρι να ξεκινήσει η παραγωγή. Θα υπάρχουν κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και συνδυασμού βενζίνης-φυσικού αερίου.
Ειδικά για την παραγωγή του μοντέλου με τον κινητήρα βενζίνης-φυσικού αερίου, που αποτελεί τη γ' φάση παραγωγής του αυτοκινήτου, η «Namco» βρίσκεται σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ, καθώς η παραγωγή του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο κινητήρα εξαρτάται άμεσα από το πότε θα αναπτυχθεί το δίκτυο πρατηρίων ανεφοδιασμού αυτοκινήτων με φυσικό αέριο.
Το Pony επισήμως μπορεί να μεταφέρει φορτίο 800 κιλών, αλλά ανεπίσημα μπορεί να «σηκώσει» και 1.200 κιλά.


Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία με την έναρξη της παραγωγής του νέου Pony θα ξεκινήσουν σταδιακά και οι προσλήψεις προσωπικού καθώς θα ανοίξουν 410 θέσεις ενώ θα προκύψουν και άλλες 2.700 νέες έμμεσες θέσεις εργασίας, (υποπρομηθευτές, αντιπροσωπείες, νέοι πωλητές κ.λπ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: