Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

2Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗΣ"

Κανόνες διαπίστευσης Μέσων Ενημέρωσης
Το συγκεκριμένο word θα σας βοηθήσει να διαπιστευθείτε για τη "2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων Βαγγέλης Παλαπανίδης", 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2014.
Όσοι ενδιαφέρεστε για διαπίστευση, μπορείτε να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο nodasd@gmail.com, μέχρι και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, στις 21.00.
 Δημοσιογραφική Διαπίστευση δικαιούνται:

• Δημοσιογράφοι
• Φωτογράφοι
• Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία
εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Δημοσιογραφική Διαπίστευση δεν δικαιούνται: 
  • Εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης που δεν είναι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, οπερατέρ, ηχολήπτες
  • Άνθρωποι που βρίσκονται στον αγώνα για λόγους δημοσίων σχέσεων ή διαφήμισης
  • Μέλη των ομάδων ή χορηγών

Περιορισμός στον αριθμό εκπροσώπων Μέσων Ενημέρωσης που θα κάνουν αίτηση διαπίστευσης δεν υπάρχει. Για τη διαπίστευση, μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα, αιτούμενοι τόσο διαπιστεύσεις ατόμων, όσο και κάρτες αυτοκινήτων.

Παραλαβή διαπιστεύσεων: Κατόπιν συνεννόησης πριν τον αγώνα, ή στη Γραμματεία και Γραφείου Τύπου, στο χώρο των πιτς της Ανάβασης, το διήμερο διεξαγωγής του αγώνα.


Σημείωση: Με την υποβολή αίτησης διαπίστευσης, επιβεβαιώνετε πως έχετε γνώση των κανόνων διαπίστευσης και ασφάλειας, ότι συμμορφώνεστε με αυτούς και πως είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  1. Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που έχουν λάβει διαπίστευση από την Οργάνωση του αγώνα, καλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες κριτών, αστυνομικών και ανθρώπων της Οργάνωσης.
  2. Μεγάλη προσοχή σε κινούμενα οχήματα! Η ασφάλειά σας στο χώρο του αγώνα (διαδρομή, Pits) εξαρτάται πρωτευόντως από εσάς
  3. Αποφύγετε να πλησιάσετε τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια επισκευών στα Pits, στο πλαίσιο του σεβασμού των εργασιών των ομάδων.
  4. Αποφύγετε να στηρίζεστε σε πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα της Οργάνωσης και ασθενοφόρα. Μπορεί να εκκινήσουν ξαφνικά και χωρίς ειδοποίηση.
  5. Διαλέξετε όσο γίνεται πιο ασφαλές σημείο εντός της διαδρομής και να είστε πάντα σε εγρήγορση, για ασυνήθιστες καταστάσεις ή εξόδους.
  6. Αποφύγετε να ελέγξετε το υλικό σας (βίντεο, φωτογραφίες) στο δρόμο ή κοντά σε αυτόν. Ένα ασφαλέστερο μέρος είναι πιο χρήσιμο για όλους.
  7. Μην διασχίζετε κάθετα τη διαδρομή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  8. Παράβαση οποιουδήποτε από τα παραπάνω, είναι ικανός λόγος για ακύρωση της διαπίστευσής σας και την απομάκρυνσή σας από τον αγώνα.
  9. Με την υποβολή της διαπίστευσης, δηλώσετε ότι έχετε γνώση των κανόνων ασφαλείας των ΜΜΕ, ότι συμμορφώνεστε πλήρως με αυτούς και πως είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας.
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2014
6ος γύρος
2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παπαλανίδης"
1-2 Νοεμβρίου 2014

Λήξη προθεσμίας διαπιστεύσεων: Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, ώρα 21.00
E-mail αποστολής διαπίστευσης: nodasd@gmail.com

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (σταθερό και κινητό):
EMAIL:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ):
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Μπορείτε να σημειώσετε την ιδιότητά σας με ένα Χ.

ΜΕΣΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
ΤΟΜΕΑΣ (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Έντυπο, Website):
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Χρειάζεστε διαπίστευση ή διαπιστεύσεις για αυτοκίνητο;

Με την υποβολή αίτησης διαπίστευσης, επιβεβαιώνετε πως έχετε γνώση των κανόνων διαπίστευσης και ασφάλειας, ότι συμμορφώνεστε με αυτούς και πως είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: