Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗ...

Το ότι η ομάδα του Κούλη δεν ''κερδάει'' είναι κάτι παραπάνω από προφανές.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μία Κυβέρνηση η οποία απαρνήθηκε κάθε κομματική ιδεολογία της, έπραξε 99% τα αντίθετα όσων είχε υποσχεθεί και φορολόγησε τους Έλληνες σε βαθμό ασφυξίας, η χαζό-ΝΔ του Κούλη όχι μόνο δεν μπορεί να δημιουργήσει ρεύμα ανατροπής σε βάρος του Αλέξη, αλλά βρίσκεται δημοσκοπικά σε μία κατάσταση ουσιαστικής ''ισοπαλίας''.
Μάλιστα η χαζό-ΝΔ του Κούλη έχει καταφέρει να συγκρουστεί εξαιτίας της στρατηγικής της (λέμε τώρα) με κρίσιμες κοινωνικές ομάδες όπως, οι ταξιτζήδες, οι ΠΑΟΚτζήδες, οι δάσκαλοι της ΔΑΚΕ, η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, κλπ.
Στα πλαίσια λοιπόν του ότι η ομάδα δεν ''κερδάει'' ο Κούλης θα ανακοινώσει ότι στη θέση του ''οξυδερκούς'' ''εγώ αγαπώ μία μόνο μία'' Βασίλη Κικίλια, νέα εκπρόσωπος τύπου της χαζό-ΝΔ θα είναι η κυρία Μαρία Σπυράκη!!
Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει άλλο ένα δώρο στον Αλέξη,

ο οποίος σε κάθε ανακοίνωση τύπου της κυρίας Σπυράκη δεν θα είναι αναγκασμένος να απαντάει, παρά να επιδεικνύει την φωτογραφία που βλέπετε την νέα εκπρόσωπο τύπου της χαζό-ΝΔ αγκαλιά (!!!) με τον Άκη, κι επίσης να επιδεικνύει την μισθοδοσία της εν λόγω κυρίας στην Ευρωβουλή (20 χιλιαρικάκια το μήνα) καθώς η μαντάμ Σπυράκη δεν θα παραδώσει την έδρα της στην Ευρωβούλη, αλλά θα την πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες για να εκπροσωπεί το χαζό-κόμμα της λαχαναγοράς.
Σε άλλες ''στρατηγικές κινήσεις'', ο Κούλης θα αλλάξει τον διευθυντή του γραφείου τύπου το οποίο θα παραδώσει στα ''σίγουρα χέρια'' του ''ευφυούς'' και ''σταθερού'' κ.Ζούλα, για τον οποίο η κυβερνητική προπαγάνδα απλά θα επιδεικνύει το κολάζ που βλέπετε στην δεύτερη εικόνα, και θα αφαιρέσει από τον Άδωνι τον τομέα της Άμυνας για να τον δώσει σε ένα πιο κατάλληλο βλήμα, τον ''οξυδερκή'' Κικίλια! Μία κίνηση που θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις.
Δεν θα πλήξουμε καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: