Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - "ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Είναι εντυπωσιακά τα όσα επακολούθησαν μετά την παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» σε μεγαλογιατρό – «φακελάκια» του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

πως μας πληροφορεί σύντροφος από αυτή την αναρχική ομάδα έχουν δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες από πολίτες που δέθηκαν ξεκάθαρο εκβιασμό από γιατρούς, δεχόμενοι το μήνυμα ότι αν δεν τους «λαδώσουν» δεν θα υπήρχε περίπτωση να επιλυθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Και εδώ δεν μιλάμε για γενικές και αόριστες καταγγελίες. Είναι απόλυτα συγκεκριμένες, αναφέρονται περιστατικά και ονόματα γιατρών. 

Κάποιοι απ’ αυτούς ήδη πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο σου ειδικά αν πάρουν και υπ’ όψιν τους,

την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μέλος του «Ρουβίκωνα»:  
«Εχουμε ολόκληρη λίστα με γιατρούς που παίρνουν φακελάκια και ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Βάλτε κλούβες στα νοσοκομεία και στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Και θα πάμε με τα πρόσωπα μας όπως χτες γιατί ούτε κουκούλες είχαμε ούτε κράνη. Και εάν είναι και κανένας από αυτούς εριστικός μπορεί να φάει και κανένα ΧΑΣΤΟΥΚΙ.
ΥΓ. Οι συμβολαιογράφοι που κάνετε πλειστηριασμούς φτωχών συνάνθρωπων μας μην χαίρεστε δεν τελειώσαμε μαζί σας...».


Σημ Β.Κ: Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία ότι Τοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαντωνίου ξεκαρδίστηκαν στα γέλια όταν διάβασαν την ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ που καταδικάζει την ενέργεια του «Ρουβίκωνα» ενάντια στον γιατρό φακελάκια και προτρέπει όσους έχουν  «επώνυμες καταγγελίες χρηματισμού για γιατρούς να τις καταθέτουν στα Πειθαρχικά Όργανα για να τιμωρούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: