Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας εξουσιομανής πολιτικάντης και σε τι επίπεδα εθελοδουλίας μπορεί να φτάσει το διαπιστώνουμε στο βιντεάκι που παραθέτουμε. 
Δεν χρειάζεται να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό. Αρκεί να παρακολουθήσουμε τι έλεγε σε συνέντευξη τύπου, τέλη του Σεπτέμβρη του 2009 ο Αλέξης Τσίπρας και απόσπασμα δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.
«Και λέμε με θάρρος ότι πρέπει οι εξοπλισμοί αυτοί, οι δυσθεώρητοι εξοπλισμοί, να μειωθούν. Και για το καλό της χώρας μας στα πλαίσια αυτής της μεγάλης οικονομικής  κρίσης που μας βουλιάζει αλλά και για τη γειτονική χώρα. Και μη μου πείτε ότι η υπόθεση των εξοπλισμών σας κάνει εσάς να αισθάνεστε ασφάλεια, όσο περισσότερα δίνουμε στις ΗΠΑ για να διεκδικούμε την εύνοιά τους, τους τα δίνουμε, όχι για να πάρουμε πια αποτελεσματικά οπλικά συστήματα. Ή όσα δίνουμε σε Ευρωπαίου εταίρους.
Άρα λοιπόν εμείς λέμε ότι πρέπει να υπάρξει ένας εξορθολογισμός σ’ αυτούς τους ασύλληπτους εξοπλισμούς».

Αλέξης Τσίπρας – Διακαναλική συνέντευξη. 27/9/2009

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό, και τους Έλληνες οι οποίοι φιλοξενούν τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην βάση της Σούδας. Επίσης να τους συγχαρώ γιατί είναι μια απ' τις λίγες χώρες του ΝΑΤΟ οι οποίες δαπανούν τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για τις αμυντικές τους δαπάνες. Η συμφωνία για την αναβάθμιση του στόλου των F-16 μπορεί να φτάσει μέχρι τα 2,4 δισ. δολάρια, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ενισχύσει τη συνεργασία μας».

Ντόναλντ Τραμπ 18/10/2017

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το βιντεάκι δεν λες τίποτα γίδι του συριζα.
Οσο για την γνωστή καραμέλα για το πασοκ (που με αυτή και με τα άλλα τα γνωστά εγκληματικά ψέματα που είπατε γίνατε κυβέρνηση) να μην τη λες γιατί αν ήταν αλήθεια γιατί δεν τους κλείνετε φυλακή… κυβερνήση είσαστε.
Φάτε το σανό σας υποτακτικά ανθρωπάκια μαζί με τον χουντικό Καμμενο και τουμπεκι γιατί δεν σας παίρνει

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν θα μπορούσε να αποδώσει ακριβέστερα τη σοβαροφανή αμορφωσιά, την καφενόβια φρασεολογία και την παρεΐστικη νοοτροπία που δίνουν τον τόνο και σηματοδοτούν την κατάντια της χώρας, από το να έχει έναν άνθρωπο σαν τον Τσίπρα να την εκπροσωπεί διεθνώς

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 1981 ΒΡΩΜΑΓΕ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ..
ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟ..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ..ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που υποτιμητικά λες για τους πρασινοφρουρους ισχύει αλλά για όλους τους Ελληνες μέχρι το 1981….. ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ.
Και ήρθε το πασοκ και έβγαλε από την κακομοιριά τον Ελληνικό λαό και τον έκανε να πιστεύει ότι μπορούσε να έχει δικό του σπίτι, αυτοκίνητο πρόσβαση στα νοσοκομεία, κράτος πρόνοιας να πηγαίνει διακοπές, να τολμά να κάθετε σε εστιατόριο κλπ κλπ.
Αυτοί οι ελάχιστοι που δεν πεινούσα ήταν οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών που έκαναν περιουσία την κατοχή συνεργαζόμενοι με τους γερμανούς, οι μαυραγορίτες, οι έμμισθοι ρουφιανοι της χούντας που ζούσαν από την ρουφιανια και την κληρονομήσαν σε σένα που είσαι ένας απόγονος τέτοιας οικογένειας.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι γνωρίζουμε, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, ότι η παρουσία του ΑΝΔΡΕΑ , στη διακυβέρνηση της χώρας, προσέφερε ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ αλλά και απερίγραπτες αλλαγές και ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες , που ζούσαμε τότε σε καθεστώς νεότευκτης δημοκρατικής επίφασης. Μιας ‘’δημοκρατίας’’ που ακόμη ζούσε με κομμάτια γύψου σε πολλά σημεία του σώματός της. Μιας δημοκρατίας, που από τα χέρια του Παπαδόπουλου και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, είχα ‘’μεταφερθεί’’ στα χέρια του Αβέρωφ, του Γκελεστάθη και των φασιστικών ..σταγονιδίων.
Το 1980 ο Αγρότης εθεωρείτο «RES» και δεν τολμούσε να »σκεφτεί» να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο ! γιατί ήταν ‘’ΜΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ’’ !
Το 1980, η σύνταξη του ΤΕΒΕ ήταν ..500 δρχ. το μήνα !….
Το 1980, η μισή Ελλάδα έμενε σε παραπήγματα και σε χαλάσματα !
Το 1980, οι εφημερίδες στην επαρχία, επωλούντο σε σακούλα και διπλωμένες.
Το 1980, η Λιάνα ..μας και ο Τέρενς ..μας, γαμούσαν και έδερναν από εθνικοφροσύνη και χαφιεδισμό.
Το 1980, ο ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ …μας, «βυθοσκοπούσε» τις προθέσεις και τις ορέξεις του ευεργέτη του προκαλώντας τρόμο
Το 1980, ο Εβραιομασσώνος …αντιπρόσωπος των τσιμεντάδων και των σιδεράδων ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ την Ελλάδα, φυλακίζοντάς την στον Ζισκάρ, ενώ ταυτόχρονα είχε ερημώσει την ύπαιθρο. Η καταστροφή ήταν πρωτόγνωρη, ανυπολόγιστη και καθοριστική για την «πορεία προς την ΠΑΓΙΔΑ».
Το 1980, οι Έλληνες αντιστασιακοί ανήκαν στην αχρωματοψία του ΜΠΛΕ! και μόνον. Ο..Εθνάρχης ήταν ο εκτελεστής της Ελλάδας και ο καταστροφέας της ανάπτυξης και του περιβάλλοντος.
Το 1980, το κράτος ήταν, οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ της συμμορίας του Μιχαλολιάκου , και των ψευδοπροφητών του ΚΚΕ της αρτηριοσκλήρυνσης και της εκδικητικότητας.
Το 1980, η δικαστική Χούντα ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ για την Δημοκρατία. Η..Εθνικοφροσύνη του ..Σανιδά και του ..Κόκκινου ήταν στην ημερησία διάταξη. Η αποκατάσταση των χουντικών και η κατάληψη του κράτους από τους χουντόφιλους ήταν στο αποκορύφωμά της. Ο Κόκκινος είχε ..μαυρίσει από το άκουσμα του καλπασμού της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας Το 1980, οι Έλληνες αντιστασιακοί ανήκαν στην αχρωματοψία του ΜΠΛΕ! και μόνον. Ο..Εθνάρχης ήταν ο εκτελεστής της Ελλάδας και ο καταστροφέας της ανάπτυξης και του περιβάλλοντος.
Το 1980, το κράτος ήταν, οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ της συμμορίας του Μιχαλολιάκου , και των ψευδοπροφητών του ΚΚΕ της αρτηριοσκλήρυνσης και της εκδικητικότητας.