Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ- ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)



Η  προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων αρχηγών της κεντροαριστεράς κλιμακώνεται όμως στο Αγρίνιο χτες το βραδύ πραγματοποιήθηκε η πιο μαζική εκδήλωση που έχει γίνει από υποψήφιο γεμίζοντας αισιοδοξία τα στελέχη της κεντροαριστεράς για την επόμενη μέρα και την προοπτική του χώρου.
Η Φωφη Γεννηματα σε μια πρωτόγνωρη για τα εως τώρα δεδομένα, εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση η οποία θύμισε εποχές προ 2009, έδειξε ότι όχι μόνο αποτελεί το φαβορί  της εκλογικής  κούρσας αλλά ότι μπορεί να πραγματοποιεί δυναμικές συγκεντρώσεις οι οποίες παράγουν από μόνες τους «πολιτικές εξελίξεις» ,

«Η Φωφη κάνει τον κόσμο της παράταξης να σηκωθεί από τον καναπέ του, να νιώσει αισιόδοξος και περήφανος ξανά για την παράταξη και να πάει σε συγκέντρωση μετά από 8 χρόνια εσωστρέφειας. Αυτό από μόνο του είναι η πιο εντυπωσιακή πολιτική εξέλιξη αυτόν τον καιρό. Χτες γέμισε για πρώτη φορά και πλατεία εκτός από αίθουσα» έλεγε συνεργάτης της κ. Γεννηματά που την συνοδεύει σε όλες τις περιοδείες της ανα την Ελλάδα.
"Γέμισε και πλατεία!"
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε στο κέντρο του Αγρινίου στις 8 το βράδυ της Τρίτης ενώ εκατοντάδες υποστηρικτές της είχαν γεμίσει την πλατεία έξω από την αίθουσα της συγκέντρωσης στο Παπαστράτειο Μέγαρο μιας και ήταν αδύνατο να εισέλθουν στην αίθουσα της συγκέντρωσης η οποία είχε γεμίσει παντού ασφυκτικά.
Η ίδια εισήλθε με δυσκολία ενώ οι συνεργάτες της άνοιγαν διάδρομο. Κατά την εντυπωσιακή είσοδο στην αίθουσα της συγκέντρωσης υπό τους ήχους του κλασσικού πλέον «never back down» δεν σταμάτησε να χαιρετά και την χαιρετούν με θέρμη πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Εκατοντάδες υποστηρικτές της κ. Γεννηματα έξω από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της συγκέντρωσης την ώρα της ομιλίας , οι οποίοι δεν μπορεσαν να είσελθουν

Κρίσιμο βαρόμετρο η Αιτωλοακαρνανία
Η πρωτόγνωρη συγκέντρωση η οποία συνιστά μια δυναμική επίδειξη πολιτικής ισχύος δυο εβδομάδες πριν την κάλπη, έγινε μάλιστα σε έναν αποφασιστικής εκλογικής σημασίας μεγάλο Νομό, στον οποίο στις εσωκομματικές εκλογές του 2015 η κ. Γεννηματά είχε έρθει δεύτερη ενώ δεν την υποστηρίζει ο τοπικός βουλευτής Δ. Κωνσταντόπουλός.
Όπως επισήμαναν παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη η συγκέντρωση του Αγρινίου ήταν ένα κρίσιμο βαρόμετρο για την πορεία προς τις εκλογές.  «Το πλήθος της χθεσινής συγκέντρωσης ένωσε πολλές φυλές της παράταξης. Απέδειξε ότι εδω πλέον συμβαίνει κάτι άλλο και όχι απλά μαζικές συγκεντρώσεις. Είναι πλέον φαινόμενο» έλεγαν παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη και συμπλήρωναν οτι «είναι ενδεικτικό της ενωτικής δυναμικής και  συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα της Γεννηματά».
Ενδεικτική επίσης ήταν και η παρουσία πολλών νέων και παλαιότερων στελεχών του κόμματος αλλά και της αυτοδιοίκησης.
Η ίδια, ανέβηκε στο βήμα συγκινημένη, ευχαριστώντας τους εκατοντάδες υποστηρικτές της που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα: "Αυτή η παρουσία είναι συγκλονιστική. Θα κάνουμε μαζί τα πάντα για να γίνει δυνατή η Κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά. Από τη Δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε το μήνυμα: Η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ξανά Πρωταγωνιστής των εξελίξεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: