Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΣΙΩΠΑ Ο ΒΙΤΣΑΣ! ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Μαθαίνω ότι στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της Διοίκησης των ΕΑΣ υπάρχει θέμα ανανέωσης παράνομης πράξης από το 2015!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν το 2015 χωρίς απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησαν στη σύναψη ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Interamerican κόστος 43.000 το χρόνο!!!
Το συμβόλαιο αυτό καλύπτει νομικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και επιλεκτικά κάποιους Διευθυντές έως το ποσόν των 10 εκατομμυρίων για παραλείψεις...... ...
Η παρανομία αυτή ήδη είναι στη διαδικασία ελέγχου και όπως φαίνεται καταφεύγουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ως κολυμπήθρα νομιμοποιήσης!!!!
Φαίνεται δε ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν διαφωνίες! όταν τα ίδια πρόσωπα ακολουθούν μονίμως διαφορετικούς δρόμους δίνοντας την εικόνα, ότι τα ΕΑΣ έχουν δύο Διοικητικά Συμβούλια !!!!
Είναι βέβαιο ότι τα ΕΑΣ βρίσκονται λίγο πριν τον ΓΚΡΕΜΟ αν δεν υπάρξει κάποιο θαύμα, και αντί οι κύριοι αυτοί να ασχολούνται με τη σωτηρία της εταιρείας,

προσπαθούν να οχυρώσουν τον εαυτό τους..... και μάλιστα ομόφωνα έναντι της Δικαιοσύνης!!!
Φυσιολογικά θα περίμενε κανείς ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ Βίτσας που γνωρίζει τα πάντα από "καλούς πληροφοριοδότες" να έχει ενεργήσει όπως αρμόζει σε τέτοια φαινόμενα, όμως ακολουθεί περιέργως το δρόμο του Πόντιου Πιλάτου αδιαφορώντας για το δρόμο της καταστροφής που οδηγούνται τα ΕΑΣ, επιβεβαιώνοντας τις "κακές γλώσσες" που λένε ότι διάλυση της εταιρείας κατευθύνεται από το Υπουργείο!!!
Αυτοί που θα μπορούσαν σήμερα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους είναι μόνο οι εργαζόμενοι που δυστυχώς όμως οι ίδιοι άνθρωποι φρόντισαν και εκεί να σπείρουν ζιζάνια!!!
Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη στα ΕΑΣ ο σώζων εαυτόν σωθήτω... και από τη Διοίκηση που προσπαθεί να προστατευτεί με παράνομα συμβόλαια και από τους εργαζόμενους που βρίσκουν ως σανίδα σωτηρίας τις μετατάξεις μέσα από την κινητικότητα!!!
Με τη σκέψη ότι αυτοί που με όρκους δεσμεύονταν για μία αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας την οδηγούν στο κλείσιμο! περιμένω το Διοικητικό Συμβούλιο αύριο..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: