Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1954 ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ; ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ CIA

Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τον Χίτλερ να μην αυτοκτονεί στο καταφύγιό του αλλά να έχει απιζήσει από τον πόλεμο και να ζει μια δεύτερη ζωή στην Κολομβία.
Μια αποχαρακτηρισμένη έκθεση της CIA η οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία σχετικά με τον αδόλφο Χίτλερ, επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο σενάριο.
Ο πρώην αξιωματικός των SS Phillip Citroen φέρεται να είπε  σε πράκτορες της CIA ότι τη δεκαετία του '50 ο Χίτλερ ζούσε στην Κολομβία.
Όπως ανέφερε, επέχησε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και διέφυγε στην Κολομβία, όπου  το 1954 ζούσε με ομάδα πρώην ναζί στην Tunja, 85 μίλια βόρεια της Bogota.
Στην αποχαρακτηρισμένη έκθεση αναφέρεται ότι ο Phillip Citroen τους αποκάλυψε ότι συνάντησε έναν άντρα που ισχυριζόταν πως ήταν ο Χίτλερ.
Όταν εργαζόταν σε μια εταιρεία σιδηροδρόμων,
επισκέφθηκε την πόλη Tunja όπου του σύστησαν έναν άντρα που «έμοιαζε απίστευτα και ισχυριζόταν πως ήταν ο Χίτλερ».
Ο Citroen ισχυρίστηκε πως συνάντησε έναν άντρα σε μια περιοχή που ονομάζεται «Residencies Coloniales» και υποστήριξε ότι οι Γερμανοί που κατοικούν στην Tunja ακολουθούν αυτόν τον υποτιθέμενο Χίτλερ. Τον φωνάζουν Φύρερ και τον χαιρετούν ναζιστικά.
Σύμφωνα με τη dailymail για να τους πείσει τους έδειξε στους πράκτορες της CIA φωτογραφία του ανθρώπου που είχε μεγάλη ομοιότητα στον Χίτλερ.
Οι πράκτορες της CIA άκουσαν την ίδια ιστορία το 1955 από έναν άνθρωπο με την κωδική ονομασία Cimelody-3, ο οποίος τους είχε δώσει φωτογραφία που υποτίθεται έδειχνε τον Citroen με τον Χίτλερ, και στο πίσω μέρος της αναφερόταν ως Adolf Schuttlemayor.
Οι πράκτορες της CIA έγραψαν την ιστορία σε υπόμνημα το 1954, και τον επόμενο χρόνο το έγραψαν σε επίσημη έκθεση και το διαβίβασαν στους ανώτερούς τους.
Στην εισαγωγή του εγγράφου έγραφαν: προωθείται ως πιθανού ενδιαφέροντος» έκθεση, η οποία συνοδευόταν από μια επιστολή που έγραφε:  «Θεωρείται ότι θα μπορούσαν να δαπανηθούν τεράστιες προσπάθειες σε αυτό το θέμα με περιορισμένες δυνατότητες να καταστεί οτιδήποτε συγκεκριμένο. Ως εκ τούτου προτείνουμε να το αφήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: