Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΌΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ FBI

«Τριγμούς» προκαλεί στις ΗΠΑ η μέχρι τώρα θητεία του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τα σκάνδαλα να είναι απανωτά μόλις ένα χρόνο από την εκλογή του.
Νέο «χτύπημα» η ομολογία του Έλληνα ομογενούς, συνεργάτη του, πως έχει καταθέσει ψέματα στο FBI! Ο λόγος για τον ομογενή συνεργάτη του Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλος που ομολόγησε ότι έδωσε ψευδείς καταθέσεις σε πράκτορες του FBI σχετικά με τις σχέσεις του Αμερικανού προέδρου με την Ρωσία.
Ο Παπαδόπουλος είναι δικηγόρος από το Σικάγο που εξειδικεύεται σε ενεργειακά θέματα. Συμμετείχε στη ομάδα συμβούλων του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.
Mέσω των ψευδών δηλώσεών του «παρεμπόδισε την έρευνα του FBI που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τις πιθανές διασυνδέσεις,
ή τον ενδεχόμενο συντονισμό μεταξύ των προσώπων που συνδέονταν με την εκστρατεία και της ρωσικής κυβέρνησης με στόχο την ανάμειξη (της Μόσχας) στις προεδρικές εκλογές του 2016» αναφέρεται στο έγγραφο που υπέγραψε ο εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ένα παλιότερο tweet του ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου από τον Νοέμβριο του 2016 έκανε κατευθείαν το γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται «καυστικά», όπου ο Π. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Τραμπ, σημαντική η θέση πλέον του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: