Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΤΩΡΑ TON ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ …

Από εκεί που δεν ανέφεραν ούτε το όνομά του, τώρα τον συγχαίρουν για τη βράβευσή του. Ο λόγος για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενώ πολλές φορές μιλούσαν για το έργο του ΠΑΣΟΚ τη διετία 2009-2011, ουδέποτε μιλούσαν για τον επικεφαλής της κυβέρνησής του Γιώργο Παπανδρέου.
Στην αρχή, ήταν η ίδια η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, που τον συνεχάρη δημοσίως για την βράβευσή του με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς από την International Leadership Association (ILA) και αμέσως μετά ο συνυποψήφιός της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.
Λίγο αργότερα, επαναλαμβάνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε τη δύναμη της ευθύνης την περίοδο της κρίσης και πως «αν το 2010 η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζαν πλάτη, αντί να στήνουν πλατείες αγανακτισμένων, η χώρα θα είχε βγει από τους διχασμούς, τη ρητορική μίσους και τα μνημόνια»,
ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης αναφερόταν μέσω των social media στην βράβευση του πρώην πρωθυπουργού για τη στάση του στην πιο δύσκολη περίοδο για την χώρα…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Γιωργάκης'' αλλά με κάτι αρ@@δια νααααααααα..βραβευμένα..

Ανώνυμος είπε...

Ανεβάζουν φίλοι και σύντροφοι,οι οποίοι είναι ευγενέστατοι κι ανεκτικοί,άρθρα για τη βράβευση του ΓΑΠ..
Και σκάνε από κάτω ΝΔημοκράτες ρε μλκ μου,ναι Δεξιοί για να τρολάρουν ρε τον Παπανδρέου..
Οι ψηφοφόροι της Βούλτεψη,του Βορίδη και του Πανίκα ρε φίλε..
Του Λιάπη,του Παπαθανασίου και του Αντώναρου..
Αυτά τα ζα (ζωα) χαζογελούν με τις διεθνείς διακρίσεις του Παπανδρέου ρε..
Ρε νούμερα πάτε καλά ρε;
Ρε άντε στα λαγούμια σας να βρείτε και κάνα εξωγήινο..
#Τσίρκουλα

Ανώνυμος είπε...

Βραβεύεται ο #Γιώργος_Παπανδρέου στις Βρυξέλλες με το ''βραβείο Ηγεσίας'',αλλά διαφωνούν με τη βράβευση οι εγκληματίες της ΧΑ και οι Αριστεροακροδεξιοί τραχανοπλαγιάδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛων ρε.

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ !!!!!!