Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΞΙΟΙ, "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ", ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ... "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ"!

-Όλος ο πλανήτης να τους  αναγνωρίσει με το όνομα Μακεδονία εμείς δεν πρέπει να το κάνουμε ακόμη κι αν περασουν… 1000 χρόνια.
-Αυτοί έχουν το «παλούκι» και δεν υποχωρούν…. εμείς γιατί τρέχουμε υποχωρώντας (!) να τους λύσουμε το πρόβλημα;
-Αν δεν λυθεί το θέμα αυτό τι πρόβλημα θα έχει η Ελλάδα;     Κ Α Ν Ε Ν Α
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Ο Ανδρέας Παπανδρέου, είχε θέσει την αμετακίνητη, κόκκινη εθνική γραμμή, αποτυπώνοντάς την με το ίδιο του το χέρι, στις 23 Απριλίου 1992, σε επιστολή του προς τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι ανυποχώρητος σε ότι αφορά την πρόκληση των Σκοπίων. Δεν πρόκειται να συναινέσω σε αναγνώριση (de jure και de facto) εφ΄ όσον το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιηθεί με επιθετικό ή όχι στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων»!
Τι σημαίνουν αυτές οι ιδιόχειρες λέξεις του Ανδρέα Παπανδρέου;
Ότι είναι ανυποχώρητος στα Σκόπια και στις έξωθεν πιέσεις
Ότι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ, ούτε επίσημα αλλά ούτε και ανεπίσημα, κράτος που να έχει στην ονομασία του το ελληνικό όνομα «Μακεδονία», είτε με επιθετικό προσδιορισμό, είτε σκέτο, είτε με οτιδήποτε άλλο μαζί!
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Το ολέθριο σφάλμα των υπόλοιπων ελληνικών Κυβερνήσεων, είναι το ότι δεν καταλαβαίνουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι τα Σκόπια χρησιμοποιούν το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εθνικά και όχι γεωγραφικά ή κρατικά. Το χρησιμοποιούν σαν εθνικό τους όνομα! Σε ένα τέτοιο λοιπόν «εθνικό όνομα»,

όποιον γεωγραφικό προσδιορισμό και να βάλεις, δεν μεταβάλλεται το εθνικό όνομα! Η «εθνικότητα»!

Επομένως ο κίνδυνος για την Ελλάδα προκύπτει από την αυθαίρετη εθνοποίηση του «Μακεδονία» και των παραγώγων του και όχι από τον γεωγραφικό προσδιορισμό του!

Η υπογραφή της Ελλάδας σε οποιοδήποτε τέτοιο όνομα, που να εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία», είτε «Βόρεια Μακεδονία», είτε «Μακεδονία του Βαρδάρη» κλπ, σημαίνει αυτόματα αναγνώριση έθνους «Μακεδόνων», που κατοικούν είτε «Βόρεια», είτε στο «Βαρδάρη» αντίστοιχα, ενώ είναι διάσπαρτοι σε Καναδά και Αυστραλία, αλλά και κάποιοι είναι «πρόσφυγες Μακεδόνες» από την Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν, χωρίς να σταματούν ταυτόχρονα να μιλούν για «Μακεδονική Μειονότητα» στην Ελλάδα, συχνά μέσω Εκθέσεων Στέιτ Ντιπάρτμεντ…

Εάν η Αθήνα υπογράψει, θα υπογράψει έτσι λοιπόν τη νομιμοποίηση του διεκδικητικού και απειλητικού -μέσω διεθνών παραγόντων – δήθεν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»!

Αυτού που άρχισαν να κατασκευάζουν πρώτοι οι Κομιτατζήδες και συνέχισε έπειτα ο Κροάτης Τίτο στη Γιουγκοσλαβία… Με τον ίδιο κοινό στόχο: την αρπαγή της Μακεδονίας μας!
Γι αυτό μόλις έγινε Πρωθυπουργός, εφάρμοσε Εμπάργκο στα Σκόπια, υποχρεώνοντάς τα να αλλάξουν Σημαία, εγκαταλείποντας τον Ήλιο της Μακεδονίας μας σαν εθνικό τους σύμβολο, να αποκηρύξουν συνταγματικά τους άρθρα που μιλούσαν για αλυτρωτισμό και να αποδεχτούν να αλλάξουν ονομασία, συζητώντας μαζί μας με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, μέσα σε επτά χρόνια (Ενδιάμεση Συμφωνία 13-9-1995).

Δεν υπάρχουν σχόλια: