Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΠΟΥ ΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...

Γιουσουφάκια του 4ου Ράιχ [σημ. Νεαρά αγόρια (συνήθως σε προεφηβική ή πρώιμη εφηβική ηλικία) στην υπηρεσία οθωμανού αξιωματούχου, το οποίο, εκτός από εργασία, προσέφερε και σεξουαλικές απολαύσεις στο αφεντικό του], νεοταξίτες Τσιπρα και Cia... ΟΥΤΕ Μακεδονία, ΟΥΤΕ Ματσεντονία, ΟΥΤΕ τίποτα που ξεπουλάει πατρίδα!
Σχόλιο (δικό μας): Επιτέλους, ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΚ ξεβρακώνουν τα σούργελα του εθνομηδενισμού, τους ελληνόφοβους υπαλλήλους του 4ου Ράιχ! Ένας από αυτούς, στέλεχος πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ τάσσεται με τον Ανδρέα Παπανδρέου!
Nεοπασοκ κι άλλοι εθνομηδενιστές... δεν μπορείτε να σβήσετε τον λαϊκό Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου!  
Λευτέρης Τζιόλας 
Θα πάω στο συλλαλητήριο. Και σε πείσμα αυτών που λένε ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια. Γιατί εδώ, υπάρχει Ζήτημα Εθνικό. Υπάρχει θέμα εθνικού βίου, πορείας της Πατρίδας, εθνικής πολιτικής. Και εθνική πολιτική χωρίς το Λαό, χωρίς την αγωνιστική του ενότητα και τη...στήριξη του Λαού δεν υπάρχει. Το Έθνος δεν είναι ένα άδειο πουκάμισο, που ενδύονται και περιφέρουν Αθηναίοι εξουσιαστές. Το σώμα του Έθνους είναι ο ελληνικός Λαός. 
• Αφού, μάλιστα, αρνείσθε να του δώσετε το λόγο να μιλήσει με δημοψήφισμα, - αλίμονο !,
εκείνη η εμπειρία του Ιουλίου 2015 -, ακούστε τον από τη πλατεία του Λευκού Πύργου. Από κει που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε αναλάβει, μπροστά σε μια λαοθάλασσα ενός (1) εκατομμυρίου δημοκρατών πολιτών, τη δέσμευση: ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγά της!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι πασοκ αλλα ομολογω ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ οταν ακουσα τον Ανδρεα

Ανώνυμος είπε...

“Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες”...?
ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε αναλάβει, μπροστά σε μια λαοθάλασσα ενός (1) εκατομμυρίου δημοκρατών πολιτών, τη δέσμευση: ούτε Μακεδονία, ούτε παράγωγά της!

Δεν χαρίζω τον πατριωτισμό στους χρυσαυγιτες ούτε το σύνθημα «Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες» που το έχουν αναρτήσει σε πανό στα γραφεία τους στην Αθηνά οι απόγονοι των Ναζί

Ανώνυμος είπε...

Στο ζήτημα αυτό η ταύτιση Σαμαρά Παπανδρέου είναι πλήρης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ -ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΟΥ-ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΣΑΜΗΔΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

«Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από τα Σκόπια, είτε λέγονται Μακεδονία είτε όχι. Μας κλέβει το όνομα. Η Μακεδονία είναι Ελληνική», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, μιλώντας στο patrisnews.com. της Πελοποννήσου.

Ο κ. Χρυσόστομος ανέφερε ότι θεωρεί «περιττό τον θόρυβο που γίνεται για το όνομα», ενώ τα Σκόπια θα μπορούσαν να ήταν ελληνικά, αν η Ελλάδα είχε ακολουθήσει συγκεκριμένη πολιτική.

Σε ερώτηση για το, αν θα συμμετείχε σε συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, απάντησε: «Δεν νομίζω να έγινε καμία ανασκαφή και να βρήκανε την γλώσσα που μιλούν σήμερα, «μακεδονικά» ή οποιαδήποτε σλαβική. Οι πρόγονοί μας έλληνες ήσαν, ελληνικά ομιλούσαν. Και όπου γίνεται ανασκαφή ελληνικά βρίσκουμε».

Ακολούθως ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω γιατί μας φοβίζει να ονομάζεται Μακεδονία. Ναι η Ελληνική Μακεδονία φθάνει ως εκεί. Το όνομα ήταν δικό μας. Εκείνο που έπρεπε να κάνουμε και νομίζω το έχουν κάνει εδώ οι ελλαδίτες, να μπούμε μέσα και οικονομικά μπορούμε να κρατούμε τα Σκόπια. Δεν βλέπω μεγάλη σημασία στο όνομα, αν λέγεται Μακεδονία ή όχι. Για το θέμα νομίζω ότι γίνεται θόρυβος περιττός. Εκείνο που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, ήταν να μπει μέσα και τα Σκόπια θα ήταν πραγματικά ελληνικά».

Ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι τα Σκόπια είναι «μια σταλιά κράτος» . Δεν μπορούν οι Σκοπιανοί ανάφερες να κάνουν επίθεση στην Ελλάδα και να βγουν στην θάλασσα, ή να διεκδικήσουν την Θεσσαλονίκη. «Είναι ουτοπία αν έχουν τέτοιες σκέψεις» , κατέληξε ο Κύπρου Χρυσόστομος