Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΘΕΛΕΙ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...

ΆΝΤΕ ΚΑΙ Γ@Μ.... ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!
Τσιρώνης: Το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα
Στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε», ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. «Προσφέρουν...
χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό, όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια», σχολίασε ο κ. Τσιρώνης και προσέθεσε: «θέλουμε μια συμφωνία για το Σκοπιανό έντιμη που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα μας».
«Θέλουμε ένα όνομα που να στηρίζει την συνθήκη του Βουκουρεστίου. Θέλουμε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό (...) το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα», ανέφερε ο κ. Τσιρώνης που προσέθεσε: «ήδη 130 χώρες του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και ότι το Σκοπιανό πρέπει να λυθεί».

To βίντεο: ΕΔΩ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..Ο ΓΑΠ...,ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ????

Ανώνυμος είπε...

O ΓΑΠ όπως τον λες, δεν είναι ούτε απλός βουλευτής δεν κυβερνά και δεν παίρνει αποφάσεις για το Έθνος, γιατί πλήρωσε τα σπασμένα του συνεταίρου σας του μπουχεσα Καραμανλή.
Αν ήταν αυτός πρωθυπουργός και είχε τις ίδιες απόψεις με τον Τσολακογλου τον Τσιπρα θα τον ξεχεζαμε κανονικά.
Αλλά τις αποφύσεις για το ξεπούλημα της Ελλάδας τις έχει πάρει ΟΛΕΣ ο Αμερικανοτσολιας Γερμανόδουλος ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
Αυτά για να ηρεμήσεις κομματόσκυλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρεου σας φταιει ρε ρουφιάνοι απατεώνες οταν ένας μετά τον άλλο οι 153 επίορκοι αιώνια ξεπουλητές της Ελλάδας, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, παραδέχονται δημόσια ότι ψηφίζουν ενάντια της συνείδησής τους.

Ψηφίζουν την αιώνια δουλεία μας για να μην χάσουν την καρέκλα της εξουσίας τους. Παραδίδουν την Ελλάδα για να μην παραδώσουν την καρέκλα τους. Για να μην ομολογήσουν το εθνικό τους έγκλημα που ξεκίνησε με την άρνηση ψήφισης νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τελειώνει με τα 99 χρόνια παράδοσης στους «κουτόφραγκους», ιδιοκτήτες πια της Ελλάδας με την υπογραφή των 153 του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το ξημέρωμα της Δευτέρας 22ας Μαΐου 2016.

Με ποια εξουσία αντλούν το δικαίωμα από το λαό να νομοθετούν εις βάρος του.

Αυτό θα το αποδείξει σύντομα η ιστορία όπως ακριβώς έκανε και το ’22 με την αντίστοιχη προδοσία που ξερίζωσε εκατομμύρια Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες. Όπως ακριβώς δεν έκανε η ελληνική Δικαιοσύνη το ’74 για τους ξεριζωμένους αδελφούς Κυπρίους, αποδεικνύοντας ότι ελάχιστα άλλαξαν στους θεσμούς από την εποχή Ιωαννίδη σε αυτή τη χώρα.

Τα κροκοδείλια δάκρυα των 153 καπιταλιστών Αριστερών και των υποταγμένων Ανεξαρτήτων Ελλήνων που ως «βολευτές» νοιάζονται αποκλειστικά για την προσωπική και οικογενειακή αποκατάστασή τους μέσα από την κρατική εξουσία και τις δυσανάλογες παροχές της, δεν συγκινούν κανένα. Ξεπουλάτε την Ελλάδα, Κύριοι και Κυρίες, έναντι πινακίου φακής, ίσως και για «τριάντα αργύρια» σε καταθέσεις αλλοδαπής.

υποδουλώνετε με την ψήφο σας την πιο πλούσια χώρα του κόσμου για να διατηρήσετε εσείς και οι στενοί συγγενείς σας τα οθωμανικά οφίτσιά σας.

Δεν θα αργήσει να έρθει όμως η ώρα της κρίσης γιατί ουδέποτε στην ιστορία δεν υπήρξε τέλειο εθνικό έγκλημα και ουδέποτε πέτυχε η «τελική λύση» εις βάρος ενός λαού…

Και τώρα ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ξεπουλάτε και την Μακεδονια υποταγμένα "αριστερά" των ΗΠΑ και της δεξιάς αμερικανοτσογλάνια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ..Ο ΑΚΗΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ..ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάς μαλακα οτι τον Τσοχατζοπουλο ο Παπανδρεου τον έκλεισε φυλακή.
Ο συνεταίρος σας ο Καραμανλης τον κάλυπτε ολα τα χρόνια που ηταν πρωθυπουργος γιατι τρώγανε και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΗ -ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ-ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ???
ΚΑΙ ΜΕΤΑ -ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ -ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ???
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ????