Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥΣ: ΖΗΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ!

Οι λησταί

Τι ζητάτε τους ληστάς, εις τα όρη, εις τα δάση; Τι υπόσχεσθ’ αμοιβάς, αν ληστήν κανείς σας πιάση;
Οι μεγάλοι οι λησταί δεν ευρίσκονται στα χιόνια, αλλά ζούνε με τιμάς μέσα σε λαμπρά σαλόνια.
                                                                                                        
Οι μεγάλοι οι λησταί εις τας πόλεις μέσα μένουν και τον άρτον του λαού, απ’ το στόμα του τον παίρνουν.
Οι μεγάλοι οι λησταί έχουν πλούτη έχουν τόπους και τους λέγουν ευγενείς, ευεργέτας φιλανθρώπους.
Τους μεγάλους τους ληστάς, δεν τους πιάνουνε οι νόμοι, αλλά μόνον ο λαός τους ληστάς αυτούς τσακόνει.

Και καιρός πλέον λαέ, είν’ ληστάς να τους κυρύξης και κρεμάλα φοβερή, είναι ώρα για να στήσης.


Νίκος  Μοραΐτης (εφημ. Σοσιαλιστής, Ιούλιος 1893)
 ___________________________________________________________

Iστορικά, οι Γερμανοί ήταν εντελώς ανάλγητοι, ακόμα και με τους –κατά χώρες-στενούς συνεργάτες τους. Αν δεν ήταν τόσο αδίστακτοι κι αμόρφωτοι οι κυβερνητικοί συμμορίτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα το γνώριζαν και δε θα εκτελούσαν τόσο πρόθυμα τις εντολές τους.
Αρκεί να θυμηθούμε το τελευταίο γεύμα ορισμένων δοσιλόγων της Αθήνας όπως οι Γκόβερης, Κωστούλας, Φαρδούλης, Κούκας, Λιάσκας Χαμουρτζόγλου, Γιαννόπουλος, οι μαυραγορίτες Σταματόπουλος, Δενδρινός, Λιναρδάκης, Άρνης και Έξαρχος, ο Πέππας, προμηθευτής των Γερμανών ο Μιχαηλίδης γνωστός μαυραγορίτης λαδιού, ο Κωσταντόπουλος, ταγματάρχης των ταγμάτων ασφαλείας, ο Γεώργιος και η Αλεξάνδρα Λακιώτη καταδότες των Γερμανών, οι δοσίλογοι Χατζηδημητρίου και Σιάκος και,

ο Παπαβασιλείου στέλεχος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Ελλάδας.

Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθούν και με το δοσιλογικό αληταριό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο έχει επιπέσει πάνω στο κουφάρι της κοινωνίας και το λεηλατεί (με το αζημίωτο, βεβαίως), προς χάριν της διεθνούς τραπεζικής μαφίας.
Ζητούν άδεια από την Τουρκία, για έρευνες πλοίου τους ανοιχτά των Κυθήρων!

Παραθέτουμε, λοιπόν, αυτούσιο το σχετικό ρεπορτάζ του φιλοκυβερνητικού, zougla.gr κι ο νοοών, νοείτω



Σοβαρή εμπλοκή με γερμανικό ερευνητικό σκάφος

Απρόσμενη εμπλοκή σημειώθηκε με τη δραστηριότητα του γερμανικού ερευνητικού πλοίου «Meteor», το οποίο είχε λάβει πρόσφατα άδεια για υποθαλάσσιες έρευνες στο Αιγαίο, και συγκεκριμένα ανοιχτά των Κυθήρων. Όπως ανακάλυψε η ελληνική πλευρά, το πλοίο που ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου ζήτησε άδεια και από την Τουρκία προκειμένου να προβεί στις εν λόγω έρευνες, και ως εκ τούτου η άδειά του ανακλήθηκε αμέσως.

Σκάφος του Λιμενικού πλέει κοντά στο Meteor, με εντολή να συλληφθεί το πλήρωμα, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι διεξάγει έρευνες

Μάλιστα, σκάφος του Λιμενικού πλέει κοντά στο Meteor, με εντολή να συλληφθεί το πλήρωμα, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι διεξάγει έρευνες, μετά την ανάκληση της άδειάς του.
Το γερμανικό σκάφος ξεκίνησε έρευνες την προηγούμενη εβδομάδα ανοιχτά της Λήμνου, οπότε και η τουρκική πλευρά τους ζήτησε... την άδεια τους, απαίτηση που έγινε δεκτή από τους Γερμανούς.

Το συμβάν αυτό έρχεται σε συνέχεια της πορείας της τουρκικής κορβέτας, που εμφανίστηκε ανοιχτά των Κυθηρών για να συνοδεύσει το νορβηγικό γεωτρύπανο που έχουν νοικιάσει οι Τούρκοι για έρευνες κοντά στην Κύπρο, αλλά και της έκδοσης δύο NAVTEX από την Τουρκία σύμφωνα με τις οποίες ενημέρωναν ότι το γερμανικό ερευνητικό πλοίο πρόκειται να προβεί επιστημονικές έρευνες στην περιοχή του Αιγαίου.
Οι NAVTEX δέσμευαν συνολικά εννέα θαλάσσιες περιοχές που ορίζονται από τα νησιά Λήμνος-Κάρπαθος-Κύθηρα.

Όπως εκτιμούν αναλυτές, οι Γερμανοί δεν είχαν κανένα λόγο να ζητήσουν άδεια από τις τουρκικές αρχές για να κάνουν έρευνες στον 23ο μεσημβρινό -τέμνει τα Κύθηρα- όπου είχαν προγραμματίσει να βρίσκεται το «Meteor» στις 5 Ιανουαρίου, ούτε στην Κάρπαθο ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή εντός του FIR Αθηνών όπου η άδεια παραχωρείται αποκλειστικά από την ελληνική κυβέρνηση.

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

 askordoulakos

Δεν υπάρχουν σχόλια: