Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΠΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ!

Ως ήττα του ζεύγους Πατούλη θεωρείται για τους καλά γνωρίζοντες τα τοπικά νεοδημοκρατικά η χθεσινή επικράτηση της Δέσποινας Μεντεσίδου στις εσωκομματικές εκλογές της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Η κα Μεντεσίδου, πρόσωπο νέο και πολιτικά άφθαρτο, έχοντας εξασφαλίσει σημαντική κομματική υποστήριξη, νίκησε τον κ. Γρυλλή, επί των ημερών του οποίου η τοπική Ν.Δ. δεν είχε και την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Η νέα Πρόεδρος σε ευχαριστήρια δήλωσή της αναφέρει:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, συγκεντρώνοντας ποσοστό ανάδειξης 62%!
Η Τ.Ο. της Λυκόβρυσης-Πεύκης έδωσε εχθές ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης για τη μεγάλη παράταξη, καταγράφοντας 60% άνοδο στην προσέλευση των ψηφοφόρων, οι οποίοι εξέλεξαν νέο Πρόεδρο και νέα μέλη Δ.Σ.
Ευχαριστώ θερμά τους συμβούλους-νέα μέλη του ΔΣ που στήριξαν την υποψηφιότητα μου κκ Γκαραβέλα Κλεοπάτρα, Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο, Μουρατίδη Μαρία, Μουστάκη Αικατερίνη, Στεφανίδη Δημήτριο και Τσουμπρή Βασιλική, αλλά και όλους ξεχωριστά τους συμμετέχοντες αυτής της σημαντικής εκλογικής διαδικασίας!
Εύχομαι Καλή Επιτυχία με Δύναμη και Υγεία σε όλους!»
Σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνονται τα εξής:
«Το 53% των 9μελών συμβουλίων που εξελέγησαν αποτελείται από καινούρια πρόσωπα, γεγονός που σηματοδοτεί την πραγμάτωση του στόχου της ανανέωσης στο στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ. σε όλη την επικράτεια. Το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων ΔΗΜΤΟ ανέρχεται στο 42% και των προέδρων ΝΟΔΕ στο 37%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις οργανώσεις όπου υπήρχαν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι για τις θέσεις των προέδρων, η συμμέτοχη ξεπέρασε το 85%. Παράλληλα, ανεδείχθησαν και 1.000 νέοι σύνεδροι που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Συνέδριο της Ν.Δ., το φθινόπωρο.
Η τολμηρή αυτή πολιτική πρωτοβουλία, σηματοδοτεί το άνοιγμα που οφείλουν να κάνουν όλα τα κόμματα σήμερα στην κοινωνία, προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη της. Η μεγάλη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αποδεικνύει ότι το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: