Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την αντίδραση των χρηστών του twitter προκάλεσε το ταξίδι του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, στο Μονακό.
Αρκετά είναι τα αιχμηρά και χιουμοριστικά σχόλια για την… απόδραση του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.
Δείτε μερικά tweets:

Κόλαση στο twitter για την… απόδραση του Καμμένου στο Μονακό

Δεν σου τα γράψανε καλά...Τρεις ατάκες της συμφοράς δίχως εννοια και ειρμό ...λόγια της καραβάνας πολιτικέ ανεκδιήγητε και εσύ τώρα είσαι πθ....Τι ζούμε... https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1001529234995761152 
Τα'χει χάσει ο νταουλιέρης... Έχασε τον ειρμο της σκέψης του γιατί ο συνέταιρος της καταστροφής έχει υποχρεώσεις εθνικές στο Μονακό... Αααααα.... Ξέχασα να σας πω ότι οι στρατιωτικοί κρατούνται στις φυλακές για 90η μέρα... Δεν τρέχει κάστανο λέμε.... pic.twitter.com/JeT8MZ11HA
View image on Twitter
Το έχει ιστορικά δείξει: γίνεσαι υπουργός άμυνας και καταλήγεις πίσω από τα κάγκελα. Ο Καμμενος έχει σειρά με το που ΔΕΝ θα ξαναδεί την Βουλή. Μεινε στο Μονακό. (Αν μπορείς) αλλά όχι με την ψαρόβαρκα που’χεις στην μαρίνα Βουλιαγμενης.
Θιχτηκε ο Αδωνις για το ταξιδι Καμμενου στο Μονακο, επισημος προσκεκλημενος του πριγκηπα Αλβερτου. Ας κοιταξει ο Αντιπροεδρας τη μουτσουνα του που ξημεροβραδιαζεται στα τηλεπαραθυρα, προσκεκλημενος των ΜΜΕ διαπλοκης και κοβει βολτες στις τοπικες ΝΔ για να ψαρεσει ψηφοφορους
να δω τι θα ελεγες αν στη θεση του Καμμενου ηταν καποιος της ΝΔ. "Πως δεχεται να παει στο Μονακο, ενω δυο στρατιωτες ειναι αιχμαλωτοι"? Κατι τετοιου τυπου θα λεγατε.
Για μια ακόμα φορά θα βροντοφωνάξω από τα ματωμένα υψώματα του Μονακό: Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική!!! Και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε το Μακεδονία Ξακουστή!
Αναρωτιέμαι τι έχει το Μονακό άλλο εκτός από Φόρμουλα 1 που να τραβάει τον Καμμένο. Χμ!
Σκέψου κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου να διαπραγματεύεται το όνομα των Σκοπίων και τον ΥΠΕΘΑ σε ταξιδάκι στο Μονακό να παρακολουθεί το γκραν πρι, τι θα έγραφαν όλη μέρα τα παπαγαλάκια. Σήμερα είναι απλώς Τρίτη
Στο Ράλι Φυλακών Ανδριανουπολης, δύο Έλληνες στις δύο πρώτες θέσεις της πολ ποζισιον! Αποκλεισμενος στο ακριτικό Μονακό ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, πίνει σαμπάνια και κλαίει για συμπαράσταση.
Ο Καμένος πήγε στο Μονακό για να αποσυνδεθεί, όσο γίνεται, από την προδοσία στο Σκοπιανό. Προτιμάει να φάει λίγη καζούρα στο twitter, παρά να συνδεθεί με την επαίσχυντη συμφωνία του Κοτζιά.
Προσοχή: δεν είναι τόσο μαλάκας, όσο φαίνεται...
Ενας συριζαίος που ήταν Μονακό να μας πει εντυπώσεις απο την Φόρμουλα 1 ;
γεια σου αρχοντα καμενε! μια ζωη την εχουμε! φερε και κανενα κομματι σανο για τα προβατα που σε ψηφισαν
Με τον αέρα του Ανεξάρτητου & το τουπε του Αναγκαίου Καλου.
Ο ΥΠΕΘΑ, βαδιζει με στυλ, προς το πόντιουμ του Gran Prix του Μονακό.
Ο ΥΠΕΘΑ Senna, αφιέρωσε τη νίκη του, στον Αλέξη Τσιπρα, τον Αυγερινό, τον Τέρενς, τον Παΐσιο, τον Γεωργαλά & τον Μπεπε Γκριλο.
Ελληνάκο, εσύ που στις 31/05 θα πρέπει να πληρώσεις ένα σωρό φόρους, εισφορές και προσπαθείς να τα κουτσοβολέψεις να θυμάσαι ότι ο Πάνος ο Καμμένος ταξίδεψε μέχρι το Μονακό για εσένα, για το καλό σου! Πήγε να κάνει δημόσιες σχέσεις με επενδυτές, ΔΕΝ ΠΗΓΕ να δεί τη Formula1!
Πάνο από το Μονακό, Τέρενς από τη Μποτσουάνα, Έφη από τη Στοκχόλμη, Άτακτε από τη Νέα Υόρκη, ΑιΚατερίνα από τη Νάπολη,Περιστέρα από τη Χαβάη, Μίλτο από τη Σιγκαπούρη,Αναστασία από τη Τεχεράνη!

Βάλτε πλάτη και αφήστε τα ταξίδια γιατί ούτε τη ψήφο μου δεν θα βρίσκω στις εκλογές !
Ο Εντελώς Καμμένος (της Κυβερνήσεως της Ριζοσπαστικής Αριστεράς) για τριήμερο στο Πριγκιπάτο του Μονακό, παρακολουθεί και το Grand Prix της Formula 1 μεταξύ άλλων.
Ζωάρα με μόνο 3%
(κλασικά δεν έχει πσόφο σύντροφε, απλώς το καταπίνεις και αυτό..)
Ο Τσίπρας σου πουλάει τη Μακεδονία -Ο Καμμένος σου στέλνει φιλάκια από το πανέμορφο Πριγκιπάτο του Μονακό
Αγγελε και Δημητρη, ολοι οι Ελληνες απαιτουμε το τελος των βασανων σας! Φιλακια απο Μονακο!
Να πού είναι ο Καμμένος: ατενίζει τα γιοτ του Μονακό [εικόνες]
http://www.protagon.gr/?p=44341628555 
Τώρα εσείς περιμένετε να ρίξει ο Καμμένος την Κυβέρνηση για το όνομα της Μακεδονίας;...εδώ ζει ζωάρα...από την επίσκεψη του στο Μονακό για την F1... pic.twitter.com/3wMvlS0oAw
Αφού έλυσε όλα τά προβλήματα τού Υπουργείου του, δικαιούται και στιγμές χαλάρωσης!
Μονακό Κορυδαλλός ένα τσιγάρο δρόμος!
Όταν πας 3ήμερο στο Μονακό αλλά η έγνοια για το Ολιστικό Προγραμμα Ανάπτυξης δεν σε αφήνει να το απολαύσεις ...
Μονακό ο Καμμένος; Πρέβεζα εγώ. Μένουμε Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς ατενσιοχοριλίκια σαν Καμμενόβλαχοι.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΡΑ

-αν δειτε τον κύριο Φούχτελ,πειτε του ότι τον ψάχνω..
-εδώ στο Μονακό κύριε,τι δουλειά έχει??
-λετε να πηγε στην Σουζουκα??

Δεν υπάρχουν σχόλια: