Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΛΑΜΙΑ : ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 46ΧΡΟΝΗΣ - ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ…

Ένα πολύ περίεργο και ασυνήθιστο περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/5) στην πλατεία Λαού της Λαμίας, με τον θάνατο μιας 46χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς ο 48χρονος οδηγόςείχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωρισθεί λίγη ώρα νωρίτερα με την γυναίκα και μετά από ένα ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού - άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.
Η 46χρονη καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία,
ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος.
Από τις αρχές συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της 46χρονης.
Πηγή:lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: