Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ...

Εχουν εγκατασταθεί παντού!
Εχουν εξαπλωθεί, αργά και μελετημένα, σαν κακοφορμισμένη ανοιχτή πληγή, σε κάθε χώρα, σε κάθε "θεσμό".
Εξαγόρασαν και όπου δεν μπόρεσαν, έκλεισαν, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να...
εξασφαλίσουν την άγνοια, την παράνοια, την αδράνεια, τη σύγχυση και την αδιαφορία των πολιτών, στα σχέδια τους.
Ζούμε πια, σ΄ένα ολοκληρωτικό σύστημα, που καταργεί εθνικά Συντάγματα, εκλογές και Δημοψηφίσματα, που δικαιολογεί πολέμους με ανήκουστα ψέματα, που χαρακτηρίζει τα θύματα του "τρομοκράτες", "φασίστες", "τεμπέληδες", "φοροφυγάδες", για να υφαρπάξει έθνη και πολίτες, πλούτο και δικαιώματα, ζωές και μέλλον.
Μια δράκα παράνομων, καλοζωϊσμένων κοιλαράδων, ένας εσμός διεφθαρμένων καρεκλοκένταυρων,

που χαριεντίζονται με τους τραπεζίτες και τους φαρμακοβιομηχάνους, με τους διεθνείς καναλάρχες και τους πρώην ναζιστές επιχειρηματίες, με εμπόρους όπλων και ναρκωτικών, με οτιδήποτε σάπιο και ληστρικό, αποφασίζει, για τις ζωές όλων.
Είναι το Διευθυντήριο της "δημοκρατικής" Ευρώπης των πραξικοπημάτων και των ληστειών μετά φόνου.
Σύμμαχοί του, Πρόεδροι κρατών, πρωθυπουργοί, υπουργοί και παρατρεχάμενοι, που θέλουν να γλείψουν ένα κοκκαλάκι, απ΄το τραπέζι του. Στυλοβάτες του, τα ΜΜΕ και οι σιωπηλοί κομματάρχες, "αριστεροί", δεξιοί, "ανεξάρτητοι" και φασίστες.
Μετά την Ελλάδα, ένα νέο πραξικόπημα συντελέστηκε, στην Ιταλία.
Ενα ακόμα εθνικό Σύνταγμα καταργείται, από το πανικόβλητο Διευθυντήριο, γιατί δεν αρέσει ο υπουργός Οικονομικών, που είναι πολέμιος του ευρώ και της Ε.Ε.
Και μπορεί με τον Βαρουφάκη να ήταν πιο διακριτικοί, αλλά με τον Ιταλό καθηγητή Σαβόνα ξεβρακώθηκαν εντελώς!
Το υποχείριο τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ματαρέλα, δεν τον δέχθηκε σαν υπουργό μιας εκλεγμένης κυβέρνησης με την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή και στη Γερουσία, παραβιάζοντας κάθε σχετικό άρθρο του Ιταλικού Συντάγματος.
Σύμφωνα, μ΄ αυτό (άρθρο 92) ""Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δίνει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Πρόεδρο του υπουργικού Συμβουλίου κι σε πρόταση του πρωθυπουργού ορίζονται οι υπουργοί".
Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ, οι Βρυξέλλες, οι Γερμανοί και Γάλλοι αχυράνθρωποι ότι δήθεν δεν έγινε εφικτή μια "φασιστική Κυβέρνηση". Οι πραξικοπηματίες πανηγυρίζουν εναντίον του "φασισμού"! Και επιλέγουν έναν υπάλληλο του ΔΝΤ και της Γκόλντμαν Σαξ, για προσωρινό πρωθυπουργό, που δεν θα πάρει, ούτως ή άλλως, ψήφο εμπιστοσύνης!!! Παράνοια!
Οι Ιταλοί έχουν μείνει μόνοι τους και μέχρι τις επόμενες εκλογές, το οικονομικό λόμπι θα κάνει ότι μπορεί για να τους διαλύσει με την μέθοδο των σπρέντς.
Μακάρι ν΄αντέξουν, για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: